Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Ανήλικοι την έστηναν σε σούπερ μάρκετ στη Λιβαδειά και έκλεβαν ηλικιωμένους


Συνελήφθησαν (2) ανήλικοι ημεδαποί, για κλοπή και πρόκληση σωματικών βλαβών, σε βάρος ηλικιωμένου, έξω από κατάστημα σούπερ μάρκετ στη Λιβαδειά

Συνελήφθησαν, χθες (15-02-2018) το πρωί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17 & 15 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για διάπραξη κλοπής και πρόκληση σωματικών βλαβών.
Ειδικότερα χθες το πρωί, η 15χρονη προσέγγισε 72χρονο ημεδαπό, τη στιγμή που εκείνος εξερχόταν από κατάστημα σούπερ μάρκετ της περιοχής και με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφερε να του αφαιρέσει το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ.
Η 15χρονη έγινε αντιληπτή από τον 72χρονο και στην προσπάθεια του να την ακινητοποιήσει, ο 17χρονος του επιτέθηκε, χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Αστυνομικοί που προσήλθαν στο σημείο, ακινητοποιήσαν και συνέλαβαν τους δράστες, ενώ στην κατοχή της 15χρονης βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ