Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ευχές Δημάρχου Θηβαίων στους αθλητές του Α.Σ. Σαρακατσαναίων Θήβας

Ευχές Δημάρχου Θηβαίων στους αθλητές του Α.Σ. Σαρακατσαναίων Θήβας για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας για το 2018
Εύχομαι Καλή Επιτυχία και Δύναμη στους δεκατρείς (13) αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας, που έλαβαν την πρόκριση και θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας  στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018 στο Ο.Α.Κ.Α.

Η συμμετοχή τους και μόνο μας κάνει όλους υπερήφανους και πιστεύω ότι θα σημειώσουν σημαντικές επιτυχίες και θα καταφέρουν να εκπροσωπήσουν επάξια τον Αθλητικό τους Σύλλογό , που ιδρύθηκε το 2005  από το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Θήβας “Τα Κονάκια” και έκτοτε οι αθλητές του συμμετέχουν ανελλιπώς στους αγώνες που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, στον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου κ. Νίκο Ακριβάκη και τα μέλη του Δ.Σ.,  στους προπονητές κ.κ. Νίκο Μπαλιάμη και Βασίλη Χριστοδούλου και στους οικείους τους που τους στηρίζουν. Η σκέψη μας και η θετική μας ενέργεια θα είναι μαζί τους. Καλή Επιτυχία  Ακριβάκη Νικόλαε, Αυγητίδη Άννα Μαρία, Αυγητίδη Νικόλαε Ιωακείμ, Βασιλειάδη Άγγελε,  Βασιλειάδη Στράτο, Βεντούρη Παναγιώτα, Βεντούρη Ζανή, Ζαχαριά Κωνσταντίνε, Καβάλο Χρήστο, Καλομοίρη Γιώργο, Παπαναστασίου Αναστάση, Σούτα Νικόλαε, Τριάντη Νίκο.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ