Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Λεβαδειακός: «Άδικη ήττα, κρίθηκε από την διαιτησία το ματς»


Παράπονα για τη διαιτησία του κ. Βάτσιου στον αγώνα με τον Παναιτωλικό έχουν στον Λεβαδειακό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Βοιωτοί στο report του αγώνα στην ιστοσελίδα τους. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Λεβαδειακός μπορεί να μην εξέδωσε ανακοίνωση, αλλά στο report στην επίσημη ιστοσελίδα του εξέφρασε τα παράπονά του για υποδείξεις του Βάτσιου αλλά και τον πρώτο βοηθό Πάτρα που του ακύρωσε γκολ στο παιχνίδι.

Μάλιστα, οι Βοιωτοί έκαναν λόγο για… δώρα από τη μεριά τους.

Μεταξύ άλλων στο κείμενό τους στο επίσημο σάιτ του συλλόγου αναφέρουν:

Άδικη ήττα με διαιτητικά λάθη. Ακυρώθηκε κανονικό γκολ…

Άδικη ήττα με 2-1 γνώρισε ο Λεβαδειακός από τον Παναιτωλικό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από την διαιτησία αλλά και τα «δώρα» που δέχθηκε η ομάδα του Αγρινίου.

Η δε φάση που θα μπορούσε να κρίνει και την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν αυτή στο 8' όταν ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ του Λεβαδειακού από τον πρώτο βοηθό ενώ και στην συνέχεια τα σφυρίγματα του διαιτητή Βάτσιου ήταν «εχθρικά» προς την ομάδα του Λεβαδειακού με αποκορύφωμα και την αποβολή του προπονητή Ζοσέ Ανιγκό, κάτι που επηρέασε και την όλη εξέλιξη του αγώνα. Και φυσικά σε όλα αυτά βάζουμε και τα «δώρα» που έκανε ο Λεβαδειακός στον Παναιτωλικό με συνέπεια να έρθει η ήττα.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ