Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Πάνω από 450 αθλητές στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ στην Αλίαρτο-22 μετάλλια για τον ΠΥΞ-ΛΑΞ Βαγίων-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Με πολυ μεγάλη επιτυχία τελείωσε το 3ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ.Ελλάδας ,Θεσσαλίας και Εύβοιας στην Αλιαρτο Βοιωτίας που διοργάνωσε ο Α.Σ ΠΥΞ-ΛΑΞ Βαγιων με τον Δήμο Αλιαρτου Θεσπιεων υπό την αιγίδα τής ΕΦΕΟΖΖ. 
450 και πλέον αθλητές από 20 συλλόγους παρεβρεθησαν στο πανεμορφο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Μικροί και μεγάλοι αθλητές παρουσίασαν το δυναμικό άθλημα του ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ με αγώνες ιδιαίτερα θεαματικους ,ενθουσιαζοντας το κατάμεστο από θεατές γυμναστήριο. Για τον Α.Σ ΠΥΞ-ΛΑΞ συμμετηχαν 24 αθλητές κατακτώντας συνολικά 22 μετάλλια.
7 χρυσα, 7 ασημένια και 8 χάλκινα, συνεχίζοντας την παράδοση του συλλόγου σε επιτυχίες.
Το Δ.Σ και ο προπονητής του Τσελλος Λουκάς ευχαριστούμε το σύνολο των Αθλητών ,Προπονητών και Γονέων για την στήριξη τους. 
Επίσης ευχαριστούμε τα μέσα ενημέρωσης, Permisospress  και Star Κ.Ελλάδας  , για το ενδιαφέρον την κάλυψη και παρουσίαση του αθλήματος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο κο ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΣΙΩΤΗ για το αμεριστο και συνεχές ενδιαφέρον καθ όλη την διάρκεια των αγώνων ,όπως και στον Αντ/ρχο Λουκά Κοκορακη.
Στον φίλο και συνάδελφο, Αντιδ/ρχο Γιώργο Αραπιτσα , όπου από την πρώτη στιγμή βοήθησε σημαντικά , ουσιαστικά και ήταν ο βασικός παράγοντας τής επιτυχούς εκβασης τής διοργανωσης .
Στον πρόεδρο της ΕΦΕΟΖΖ κο Ανέστη Πουλικιδη , την γεν. γραμματέα κα Χαριτοπουλου Μαρία για την στήριξή τους και ανάδειξη των αθλητών μας .

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που στηριξαν την διοργάνωση,οπου χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να ήταν εφικτή η επιτυχία της.
Λουκάς Τσέλλος Προπονητής Α.Σ ΠΥΞ-ΛΑΞ Βαγίων

 
 



1 σχόλιο:

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ