Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Θρήνος για τον 52χρονο οικογενειάρχη από τη Λιβαδειά που σκοτώθηκε με μηχανή στις στροφές του Μπράλου

Καρτέρι θανάτου
στις στροφές του Μπράλου για τον απόστρατο αξιωματικό της αεροπορίας


Δεν άντεξε στα πολλαπλά τραύματά του ο 52χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μηχανή στις στροφές του Μπράλου κοντά στο Χάνι του Καρανάσιου.

Αργά το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη 1 το μεσημέρι.

Ο 52χρονος οικογενειάρχης λίγο νωρίτερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μηχανής του και σύρθηκε στο έδαφος πριν προσκρούσει σε παρακείμενο πεζούλι που υπάρχει στο σημείο. Ο 52χρονος επέστρεφε από δουλειά που είχε στη Λαμία στο σπίτι του στη Λιβαδειά, και σε μια αριστερή στροφή – άγνωστο πως – έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

Ο άτυχος άνδρας πρόσφατα είχε συνταξιοδοτηθεί από την Πολεμική Αεροπορία, έχοντας τελευταία υπηρετήσει στη μονάδα στο Μόδι Φθιώτιδας.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, καθώς και φίλους και συναδέλφους που από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας του.

 lamiareport.gr

2 σχόλια:

  1. Ενας πολυ μορφωμενος κ αξιολογος ανθρωπος....ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει προισταμενε κ συλληπητηρια στους οικειους του.Ζωη σε εσας κ να τον θυμοσαστε με υπερηφανεια!Χαρουμενοι οσοι τον γνωρισαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ