Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Έκλεβαν μπαταρίες από οικίσκους της ΕΥΔΑΠ στη Βοιωτία

Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Αναζητείται για να συλληφθεί ένα ακόμη συνεργός του

Όπως διακριβώθηκε,
οι ανωτέρω ενέχονται σε κλοπές μπαταριών από οικίσκους της ΕΥΔΑΠ, σε περιοχές της Βοιωτίας

Κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο



Συνελήφθη, χθες (11-05-2018) το απόγευμα σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, μετά από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, ένας 24χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη συνεργός του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ο συλληφθείς μαζί με τον συνεργό του, χρησιμοποιώντας για την παράνομη δράση τους ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ενέχονται σε κλοπές μπαταριών από οικίσκους της ΕΥΔΑΠ, σε περιοχές της Βοιωτίας.

 Ειδικότερα:

Χθες (11-05-2018) το μεσημέρι, διέρρηξαν οικίσκο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή της Δάφνης, όπου αφαίρεσαν πέντε (5) μπαταρίες, αξίας (1.000) περίπου ευρώ.

Μεσημβρινές ώρες της 04-05-2018, διέρρηξαν οικίσκο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή των Λεύκτρων, όπου αφαίρεσαν πέντε (5) μπαταρίες, αξίας (1.000) περίπου ευρώ.

Απογευματινές ώρες της 05-05-2018, διέρρηξαν οικίσκο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή των Ερυθρών, όπου αφαίρεσαν πέντε (5) μπαταρίες, αξίας (1.000) περίπου ευρώ.

Το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 05-05 έως μεσημβρινές ώρες της 06-05-2018, διέρρηξαν οικίσκο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή του Προδρόμου, όπου αφαίρεσαν τέσσερις (4) μπαταρίες, αξίας (300) περίπου ευρώ.

Το προαναφερόμενο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος κατά τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση των κλοπών.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ