Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Η Αλίαρτος γιορτάζει τους πολιούχους της

Η πόλη μας εορτάζει και θα τιμήσει με κάθε λαμπρότητα τους πολιούχους αγίους της Κων/νο και Ελένη χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ Γεωργίου ...Σας προσκαλούμε όλους στη περιφορά της ιεράς εικόνος και στη Πανηγυρικη θ.λειτουργία !!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ..ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥΣ !!
 Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αλιάρτου


68 σχόλια:

  1. ΓΙΟΡΤΆΖΕΙ Η ΠΌΛΗ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΝΕΡΌ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι μια μαμά με τρία παιδιά, θέλω να τα κάνω μπάνιο, γιορτάζει και η πόλης μας και θέλουμε να πάμε στην εκκλησία καθαροί, θα έχουμε νερό για να πληθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαμα με τρια παιδια μεσημεριατικα , ωρα φαγητου, που γραφει σχολια σε μπλοκ σε ζηλευω. Μαλλον εχεις καλη πεθερα και στα ετοιμαζει ολα. Για φωναξε της να ανοιξει τη βρυση. Σχεδον εχει δυο ωρες που ηρθε το νερο στο καστρο που ειμαστε πιο ψηλα απο ολους. Χρονια πολλα για τους πολιουχους

      Διαγραφή
    2. Όταν σας επαινούσα για το κλειστό είμουν καλή τώρα με ειρωνεύεστε ΝΤΡΟΠΗ σας. Τελικά έχουν δικιο αυτοί που λένε ότι θέλετε μόνο τον ψήφο μας αλλά σιγά μη τον ξαναδείτε!!!!

      Διαγραφή
    3. Σε ποιον απευθυνεσαι μαμα;

      Διαγραφή
    4. Καλη μου ανωνυμη μαμα,ηρεμησε. Γραφεις ανωνυμα και λες οτι θες και εγω απανταω ανωνυμα και λεω και γω οτι θελω. Πως αγαπημενη μου εσυ με βαφτιζεις και μου λες οτι με επαινεσες για καποιο κλειστο που σου εφτιαξα και οτι σου ζηταω και ψηφο. Πως με ξερεις και γραφεις οτι θελεις. Αισθανεσαι ομορφα να το κανεις αυτο;; εγω μενω στο καστρο και σου ειπα οτι το νερο ηρθε πριν αρκετη ωρα. Εσυ γιατι αυτο δεν το πιστευεις; και γιατι εγω να πιστεψω οτι εισαι μαμα με τρια παιδια; κι αν εχεις πραγματι απορια για το νερο γιατι δεν απευθυνεσαι στους υπευθυνους με ενα τηλεφωνο να σου απαντησουν και γραφεις σχολια; κι αν θελει καποιος να σου απαντησει πως τον βοηθας;ποια περιοχη ειναι;που το ξερουν; για μαμα με προβλημα παντως δε σε κοβω μετα απο αυτη την απαντηση.

      Διαγραφή
    5. Χαχαχαχαχα!!!!! Αψογη απαντηση !!!!! Ωχ μανα μου

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμα έγραφα και τότε που επαινούσα αλλά τότε δεν σε πείραξε και δεν έγραψες κάτι γι΄ αυτό, τώρα όμως κ... ανώνυμε βλέπω οτι πειράχθηκες σε τσούζει και ναι έχω απαίτηση από την δημοτική αρχή ενημέρωσης και άμεσης αποκατάστασης της βλάβης ειδικά ημέρες γιορτινές για την πόλη μας, δεν βλέπεις ότι δεν αναφέρομαι στις προηγούμενες -από εχθές- διακοπές, αλλά ρωτάω αν θα έχουμε στην διάρκεια της ημέρας για να ξέρουμε τι να κάνουμε γιατί δεν μας ενημέρωσε κανείς. Μόνο να ειρωνεύεσε ξέρεις ΚΡΙΜΑ μόνο μια λέξη ΝΤΡΟΠΗ για σενα και τους ομοιούς σου!!!

      Διαγραφή
    7. Το θεμα καλη μου ειναι ποιον ρωτας και απο ποιον περιμενεις απαντηση σε ενα ανωνυμο σχολιο; και γιατι βγαζεις ακραια συμπερασματα; δεν ειναι καλο αυτο και το καταλαβαινεις. Απο οσο ξερω το πιο ευκολο πραγμα ειναι να βρεις τηλεφωνο υπευθυνου ακομα και του δημαρχου το εχουν ολοι και να ρωτησεις. Απλα πραγματα. Δε φανταζομαι οτι καποιος κοβει επιτηδες το νερο και διαβαζω εδω μεσα οτι ηταν μεγαλη ζημια. Τελος παντων πολυ το τραβηξαμε. Ελπιζω να σου ηρθε το νερο

      Διαγραφή
    8. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΤΑ ΑΜΜΟΛΟΥΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΥΝΟ Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ;;;

      Διαγραφή
    9. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

      Διαγραφή
    10. ΑΜΑ ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ

      Διαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΗΣΩ ΤΟΝ ΚΡΟΥΝΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από χθες το πρωί μέχρι και σήμερα το πρωί το πρόβλημα με το νερό και καμία ανακοίνωση από την δημοτική αρχή αν ήταν κανένα πανηγυράκι θα είχαμε δελτία τύπου φωτογραφίες και φανφάρες επιτέλους ήρθε ο καιρός να γίνουμε σοβαροί σε αυτή την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως έπρεπε να βγαλει μια ανακοινωση ο πρωην δημοτικος εργολαβος που εφτιαξε αυτο το φοβερο εργο που καθε τρεις και λιγο σπαει. Αλλα τι να πει το παληκαρι; μουγκα στη στρουγκα

      Διαγραφή
  5. Σημερα ηταν ο ποδηλατικος γυρος της Αλιαρτου που ξεκιναει πισω απο το Δημαρχειο. Πολυ ομορφη εκδηλωση που πηγα πρωτη φορα με την κορουλα μου που ενθουσιαστηκε. Οταν φυγαμε απο το σπιτι , κοντα στο γυμνασιο ειχε κοπει το νερο και η αληθεια ειναι οτι κατι γαλικα τα ειπα. Πισω απο το δημαρχειο ομως που πηγαμε ηταν και η ζημια οπυ ειδα ολο το προσωπικο του δημου το δημαρχο τους αντιδημαρχους μηχανηματα να πασχιζουν να τη φτιαξουν και το λεω οτι μαλλον αισθανθικα πολυ άσχημα για τα γαλικα μου γιατι δεν φανταζομουν οτι ολοι αυτοι απο τις πρωτες πρωινες ωρες οπως εμαθα ηταν εκει και δουλευαν. Ζημιες παντα θα γινονται αρκει καποιοι να ενδιαφερονται να φτιαχτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθεια ειναι αυτο. Ολοι το ειδαμε οτι κανενας δεν καθοταν.

      Διαγραφή
    2. Ο προεδρος του Αλιαρτου εμφανιστηκε στη ζημια ή ξεχασατε να του στειλετε προσκληση;

      Διαγραφή
  6. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΥΤΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΜΟΛΟΥΤΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ Η ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΜΕ ΑΜΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικα η κοινωνια οργανωνεται δε διαλυεται όπως λένε διάφοροι . Εδω μεσα εχουμε παρακολουθήσει την δημιουργια της Ο.Λ.Α. ( Οργανωση Λασπολογων Αλιαρτου) . Δυναμικη , ορεξατη και ετοιμη για Ο.Λ.Α. Υμνος της το ασμα για το πηλοφορι. Αγαπημενη παροιμια αυτη με τον νυχτοβιο περιπατητη και τις λασπες και οτι αλλο πατει. Η Ο.Λ.Α.διαθετει νυν και πρωην αξιωματουχους. Ονοματα με αρχαιο κλεος. Ιατρικη υποστηρηξη στα μελη της. Δημοσιοτητα και καλυψη κατασκευης του χαρμανιου, αλλα και εκτοξευσης στον ανεμιστηρα. Κυριως ομως η Ο.Λ.Α. εγγυαται οτι δεν θα διστασει πκτε να ριξει λασπη γιατι απλά , τα μελη της δεν τη φοβουνται. Ειναι ολοι χωμενοι μεχρι τη μυτη. Ο.Λ.Α. λοιπον ,εκτελουνται και συμβολαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι ο μπαντζανάκης της μάνας με τα τρία παιδια.
    Οτι αναφέρει η κυρία είναι αληθή απόλυτα και εσείς την ειρωνεύεσθε
    ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμα ο γειτονας του αραβωνιαστικου του μπατζανακη. Υπογραφω και εγω οτι ετσι ειναι

      Διαγραφή
  10. Τι είναι ο Ο.Λ.Α ΄;
    Εσύ γιατί χτυπιέσαι ΛΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερωτηση....ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ. Η Ο.Λ.Α. ειναι ταυτοχρονα: αρχαια ιστορια και θρησκεια, αρχη και τελος, παρελθον και παρον, ρουβικωνας και χρυση αυγη, ψυγειο και φουρνος, ΔΝΤ και φιλοπτωχο, σκ@τα και τουρτα, βοθρος και δεξαμενη για τσιπουρο. Ταυτοχρονα τα παντα Ο.Λ.Α. Για ολα τα γουστα .Διαλεγεται και παιρνεται.

      Διαγραφή
  11. Είμαι ο ΨΕΥΤΗΣ και σας λέω υπεύθυνα οτι δεν έγινε καμία διακοπή νερού όλα είναι στην φαντασία ορισμένων που θέλουν να λασπολογούν δοξάστε με!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ο ΨΕΎΤΗΣ που δεν καταλαβαίνεις οτι η ζημιά γίνεται ανα πάσα στιγμή και τους υπεύθυνους δε θα τους κρινεις απο το αν έγινε ζημιά αλλά απο το τι έκαναν γι αυτή . Και σ'αυτό δεν έχεις να πεις τίποτα απλά γιατί εισαι ο ΨΕΥΤΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Είμαι ο ΚΙΜ (Γιονγκ Ουν) και επιβεβαιώνω αυτά που λέει ο ΨΕΥΤΗΣ, είχαμε νερό αλλά νομίζατε οτι δεν είχαμε, αδιάψευστος μάρτυρας ο Κρουνός!!!

      Διαγραφή
    3. ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΓΙΑ ΑΜΜΟΛΟΥΤΡΑ.. ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..ΘΑ ΔΕΙΣ

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΜΜΟΛΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ; ΣΤΟ ΚΡΟΥΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ Η ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΜΕ ΑΜΜΟ;;;

      Διαγραφή
    5. Ο.Λ.Α. χάσατε τη μπάλα και μας φλομωσατε μακακιες. Νομίζετε τωρα εσείς οτι κάμετε πολιτική με τον κρουνο και την άμμο; Νυχτωσε και δεν το καταλάβατε μαναρια μου και είστε πολύ πολύ μακριά

      Διαγραφή
    6. Ασχολείσου με παιδικά παραμύθια θα πάρεις πακέτο χοντρό. Ξέρεις εσύ. .

      Διαγραφή
    7. Και εσένα τι σε νοιάζει ο κρουναρχης είσαι;;;;

      Διαγραφή
  12. χρονια πολλα ΒΛΑΧΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΖΕΙ Η ΑΛΙΑΡΤΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΜΟΛΟΥΤΡΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ ΚΙΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε λίγο αρχίζει ο Εσπερινός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μια φορα το χρονο κανεις και ηταν η μερα σου

      Διαγραφή
  17. Ε όχι δεν το περίμενα ρε "Μινχάουζεν" να γράφεις και από την εκκλησία!!! Το τερμάτισες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα κοιμησου τώρα. .. βριζεις αυριο. Ο.Λ.Α. καληνύχτα

      Διαγραφή
  19. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΛΜΕΣ. 8 Ο ΒΙΤΣΗΣ. 8 Ο ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΣΥΝΟΛΟ 19. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες τον τεως δημοτικο υπεργολαβο. ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΗΗΗΣ

      Διαγραφή
  20. οι παπουδες βρηκαν καρεκλα να καθησουν στην εκλησια η τις ειχαν πιασει ολες οι καρεκλοκενταυροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

      Oμάδα Λασπολόγων Αλιάρτου ( Ο.Λ.Α),σε πλήρη δράση. Διαθέτουμε όλα τα εξαρτήματα: Κουβάδες κάθε μεγέθους,μηχανικούς ή χειρός,φτυάρια,μυστριά ,πρέσες. Ακόμα,ότι δε λασπώνεται με εργαλεία χρησιμοποιούμε τα χέρια,δε φοβόμαστε τη λάσπη..την αγαπάμε. Για τους εκλεκτούς πελάτες χρισιμοποιουμε και το στόμα,ξερνάμε παντού. Θα μας βρείτε εύκολα,εμπιστευτείται τη μύτη σας,η μυρωδιά θα σας οδηγήσει σε μας.

      Διαγραφή
    2. και συ τα ίδια .. είσαι.

      Διαγραφή
  21. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!! ΟΠΟΙΟΝ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΓΩΓΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. Η ΛΕΣ ΟΝΟΜΑ Η ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. his name is Bond......James Bond

      Διαγραφή
    4. Ξεκατινιάζεστε μεταξύ σας Αλιαρταίοι ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
  22. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ Ή ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περηφανοι αλιαρταιοι ανωνυμοι σχολιαστες ο κοσμος σας ξερει ποιοι γραφεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. παρατηρώ ότι μια ομάδα σχολιαστών περνάει ένα καινούργιο σύνθημα που πολύ πιθανόν να μείνει για πολλά χρόνια και να κυκλοφορεί από γενιά σε γενιά από στόμα σε στόμα να συντροφεύει παντού και να γίνει θρύλος . αυτό αφορά το Ο.Λ.Α . ομάδα λασπολόγων Αλιάρτου. όλες οι μεγάλες κουβέντες κάπως έτσι ξεκίνησαν από μια σπίθα μια ιδέα που έπεσε σε ένα ανώνυμο φόρουμ και έγιναν Ιστορία. η Ο.Λ.Α λοιπόν. βεβαίως πρέπει να γνωρίζουμε ότι για να χαρακτηριστεί κάποιος ως συκοφάντης πρέπει να υπάρχει και η αντίστοιχη απόφαση του ποινικού δικαστηρίου. Υπάρχει αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρουσα άποψη και πολυ εμπεριστατωμένη . Βεβαια εγω νομιζω οτι η αιχμη της Ο.Λ.Α ειναι άνθρωποι απο γραφικοί εως ενοχλητικοι που βριζουν ασύστολα οτι δε γουσταρουν. Ειναι αμορφωτοι και ξεδιαντροποι και γι αυτο δεν το εχουν σε τιποτα αυτο που στηριζουν σήμερα να το βριζουν αύριο χωρις ντροπή. Αυτοι ειναι ο στρατος της Ο.Λ.Α.
      Ηδη εχουν αρχισει την παραγωγη και εκτοξευση λασπης. Στο τελος βεβαια θα χωθουν οι ιδιοι μέσα παιρνοντας μαζι τους και τους αρχηγούς τους ορατούς ή αόρατους,μορφωμενους ή αμόρφωτους . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ

      Διαγραφή
  25. Ψευταράκο ανώνυμε Κίμ εσύ που τα ξέρεις όλα, αυτός που συγκαλύπτει παράνομες ενέργειες ανήκει στην ολα; Αυτός που δεν αντέχει στην κριτική ανήκει στην ολα; Αυτός που «φωτογραφίζει» και συκοφαντεί όποιον δεν «γουστάρει» ανήκει στην ολα; Μάλλον τα παίζεις ολα για ΟΛΑ και εσύ είσαι η ολα μέσα σε όλα. Αλλά πάνω απ΄ ολα έχεις καβαλήσει το καλάμι και η αλαζονεία δεν σε αφήνει να δεις ότι η ιστορία έχει γραφτεί και ήδη είσαι στο περιθώριο. Μπορείς να ξεγελάσεις πολλούς για αρκετό καιρό, όχι όμως όλους για πάντα. Φτάνει πια η κοροϊδία! Και πούσε άλλο λάσπη και άλλο άμμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που ξεχνάς φίλε ειναι πως η ιστορια δεν γραφεται απο την παρακμιακή Ο.Λ.Α. ουτε απο ανθρωπους που μισουν την προοδο , οπως εσυ. Γραφετε απο αλλους που δεν μπορεις να τους μοιασεις. Εχουμε νου και κριση και βλεπουμε. Εισαι Ο.Λ.Α. Είσαι χώμα, λασπη, τίποτα . ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ

      Διαγραφή
  26. Το περίμενα οτι θα απαντούσες αμέσως, εδώ έγραφες στο κινητό από την Εκκλησία τώρα θα σταματούσες, χαχαχα, σε πήραμε χαμπάρι ρεεεε, σα δε ντρέπεσαι λίγο... είσαι ΟΛΑ μαζί σε ένα, αλαζονεία, αυταρχισμός, αδιαφορία. Βουλιάζεις πλέον στην άμμο της απαξίωσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ

      ΟΔΟΣ: ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ και Ο.Λ.Α


      Διαγραφή
  27. Δώστα ΟΛΑ Πάρτα ΟΛΑ αυτό τα λέει ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν κατάλαβα καλά άλλοι είναι η ΟΛΑ, άλλοι οι ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αρχιζει η μεγαλη εποχη της ομαδας συκοφαντων αλιαρτου Ο.Λ.Α. Η σπιθα επεσε το συνθημα εγινε αποδεκτο ακομα και απο τους ιδιους τους συκοφαντες. Αναγνωριζουν την υπαρξη της Ο.Λ.Α. Η συκοφαντια ειναι οτι πιο ελεεινο ανανδρο και προστυχο υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μια καινούργια μέρα ξημερώνει στην Αλίαρτο η Τρίτη 22 Μαϊου η ακολουθούσα την εορτή του Πολιούχου της πόλης για το 2018 και αυτό πλέον που εγκαθιδρύθηκε για πάντα στη συνείδηση του κόσμου είναι η δημιουργία και η σύσταστη της Ο.Λ.Α. μιας καινούργιας ομάδας σάπιων συκοφαντών και λασπολόγο με μοναδικό στόχο να πλήξουν με άνανδρες συκοφαντίες έντιμους και αξιοπρεπείς ανθρώπους του τόπου , προσπάθειες οι οποίες στηρίζονται σε ψευδή γεγονότα και αναληθείς χαρακτηρισμούς και είναι άμεσα αποδοκιμαστέες. Ο.Λ.Α λοιπόν η νέα καθημερινότα και πραγματικότητα της Αλιάρτου - ειδεχθής μεν και αποκρουστική , γιατί κανένας σήμερα δεν θέλει να εκθρέφει κατάπτυστους συκοφάντες στον τόπο του - είναι αναίσχυντη πράξη ηθικά αλλά ποινικά κολάσιμη. Η Αλίαρτος θα έχει να κάνει επίσημα πλέον με την Ομάδα Λασπολόγων η δράση της οποίας ήταν εδώ και πολλά χρόνια γνωστή , τώρα όμως απέκτησε και επίσημο χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έχεις γίνει τόσο ΚΕΝΟΣ που δημιούργησες και τον φανταστικό αντίπαλο ΟΛΑ, για να έχεις λόγο ύπαρξης. Εκτός και αν ο φόβος που προσπαθείς να δημιουργήσεις και η φίμωση που επιχειρείς με το νέο σου παραμύθι είναι η ιδεολογία σου... Τότε δεν είσαι για γέλια, είσαι και επικίνδυνος... Γιατί ψεύτης είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΒΌΡΕΙΑ ΚΟΡΈΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΑΛΙΑΡΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ