Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Βίαια επίθεση και ξύλο στον Μπουτάρη -Τον έριξαν κάτω-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Άγριο προπηλακισμό και χτυπήματα υπέστη ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την Γενοκτονία των Ποντίων.
Ο κ. Μπουτάρης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε και την κεντρική ομιλία στην πλατεία Αγίας Σοφίας, μετέβη στον Λευκό Πύργο για την επίσημη τελετή υποστολής της σημαίας.

Εκεί αρχικά έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην Τουρκία αλλά και τους ίδιους τους Ποντίους, ενώ μερικοί εκ των συγκεντρωθέντων του συνέστησαν να φύγει από την εκδήλωση.


Ο ίδιος αρχικά δεν αντιδρούσε μέχρι που ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς του είπαν να απομακρυνθεί. Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να του επιτεθούν, με σπρωξιές και κλωτσιές.


Τελικά οι συνοδοί του δημάρχου τον απομάκρυναν από τον χώρο για να τον προστατεύσουν από το μαινόμενο πλήθος.

Γ. Καμίνης: Η επίθεση προκαλεί ντροπή
«Η φασιστική επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη δεν προκαλεί μόνο ντροπή. Προκαλεί ανησυχία γιατί το αβγό του λαϊκισμού και του εθνικισμού έσπασε και απειλεί ανοιχτά τη δημοκρατία και την κοινωνία», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.



1 σχόλιο:

  1. Πολυ δημοκρατια εχει πεσει στο μπλογκ...
    Ομοιος ομοιω αει πελαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ