Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Σαγάνας:Αδιαφορεί για τους πολίτες ΑΜΕΑ ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων με την τοποθέτηση στεγάστρου

Σχετικά με το στέγαστρο που με περίσσιο θράσος ο κος δήμαρχος τοποθέτησε μπροστά στο Δημαρχείο για να εξυπηρετήσει όπως λέει τους κάποιους εργαζομένους δείχνοντας όμως την αδιαφορία του για τους πολλούς και ειδικά για τους ΑΜΕΑ του απαντάμε .

Ναι αντιδράσαμε και μάλιστα δυναμικά δεδομένου του ότι υπάρχει ένα στέγαστρο ογδόντα μέτρα πιο πάνω απέναντι από τα TAXI άρα δεν χρειαζόταν ούτε ο Δήμος να σπαταλήσει χρήματα και εργατοώρες ούτε και να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στους πεζούς .

Υπάρχει μία απόφαση της ΕΠΖ και του ΔΣ για την κοπή των δέντρων από τα πεζοδρόμια οπού αυτά εμποδίζουν την διέλευση και με πρόταση της ΛΣ να δημιουργήσουμε ένα αλσύλλιο που θα αποτελέσει έναν ακόμα πνεύμονα για την πόλη μας αλλά αυτή ο κύριος δήμαρχος την εκτέλεσε ως προς το πρώτο σκέλος της σε μικρή κλίμακα και επιλεκτικά .

Και ενώ στο συγκεκριμένο  σημείο υπάρχουν δύο μεγάλα δέντρα που έκλειναν το πεζοδρόμιο κατά το ήμισυ ήρθε και η (αξιοζήλευτη και θαρραλέα) πράξη του κύριου δημάρχου και περιόρισε ακόμα περισσότερο την διέλευση των πεζών. Έτσι λοιπόν κατατρόπωσε την αριστερά . Αλλά ποια αριστερά εννοεί; Αυτή που αντιμετώπισε πρόσφατα και έκανε περίπατο; Ίδιοι είμαστε; ΟΧΙ κύριε δήμαρχε και εσείς ειδικά το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα.

Και επειδή προσπαθείτε να παρουσιάσετε το θράσος ως πράξη θάρρους σας απαντάμε ότι αυτό δεν το επιδείξατε εκεί που χρειαζόταν και θα αναφερθώ σε δύο μόνο περιπτώσεις : Η πρώτη ήταν μετά την καταγγελία για την αισχρή και απαράδεχτη λεηλάτηση  από πλευράς εργολάβων κατασκευαστών του έργου της αποχέτευσης και το δεύτερο ότι πάλι μετά την καταγγελία μου για την λεηλάτηση από συγκεκριμένους επί πολλά χρόνια του Δημοτικού αμμορυχίου

Τον πρώτο τον ανταμείψατε δίνοντάς του το έργο του βιολογικού των Θεσπιών με έκπτωση 1% !ΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ! Και τον άλλον δεν τολμήσατε να του κάνετε ούτε μήνυση : Έχετε μπερδέψει την έννοια του θάρρους με του θράσους και μάλλον εσκεμμένα για να δικαιολογήσετε την περιφρόνηση σας προς τους πολλούς.

Κύριε δήμαρχε επειδή η προεκλογική περίοδο θα είναι παρατεταμένη και αυτό κατ’επιλογή σας θα έχουμε όλο τον χρόνο να πούμε πολλά και να μάθει ο κόσμος περισσότερα.

Εδώ είμαστε και επειδή αυτή η αριστερά ούτε χειραγωγείται ούτε τρομοκρατείται σας συνιστώ να μην την προκαλείται.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Αλιάρτου Θεσπιών

 Φίλιππος Σαγάνας

15 σχόλια:

  1. Εμπεριστατωμένη η καταγγελία του κ.Σαγάνα.
    Ο κ.Δήμαρχος αλήθεια τι λέει και για την στάση και τις καταγγελίες στην ανακοίνωσή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aφελώς ο απερχόμενος δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων πιστεύει ότι όσο περισσότερο πλήξει, με ψεύδη και τερατολογίες, θα καταφέρει να σταματήσει τον κατήφορο του συνδυασμού του Ματαιοπονεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεολόγος σημαίνει κηρύττω τον λόγο του Θεού. Ξέρετε τί σημαίνει; Τουλάχιστον οι περισσότεροι, το 99% από εμάς ξέρουμε, είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και ξέρουμε τί σημαίνει. Διδάσκει στα παιδιά μας το λόγο του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποιος που εχει κανει το ψεμα επιστημη δεν μπορει να λεγετε θεολογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχισε το μαρτυριο της σταγονας καλο κουραγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΑΝΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ,ΠΑΝΕ 10Μ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.
    (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχεις δίκιο εν μέρει. επειδή λόγω κεκτημένης ταχύτητας θα τοποθετηθεί και κρουνός για το πότισμα του ελέφαντα επιβάλλεται και η ρίψη άμμου στενής να κλείσουν οι λακούβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ είμαστε και επειδή αυτή η αριστερά ούτε χειραγωγείται ούτε τρομοκρατείται σας συνιστώ να μην την προκαλείται.

    Τί είπε ο μέγιστος ή μάλλον τι έγραψε ο μέγιστος; Ούτε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (τουρκ. Recep Tayyip Erdoğan) δεν γράφει τέτοια που είναι και ο αρχηγός του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.
    ΓΑΤΑΚΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημαρχε για την μυνησουλα που εγινε κστα της επιτροπης αξιολογησης για τον βιολογικο των θεσπιων ναι αυτον με το ενα τοις εκατο πρεπει να ξερουν οι δημοτες γιατι εγινε η μουγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σεντονι λειπει για να γινει ο μπερντες του καραγκιοζη εξαλου απο καραγκιοζιλικια μαθημενοι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσυ που λες οτι χωραει ελεφαντας να υποθεσω οτι οι αμεα ειναι ελεφαντες και δεν εχουν προβλημα με την διελευση τους; Οχι οτι περιμενα καλυτερη αντιδραση αλλα λιγη ντροπη δενεχεις πανω σου;αντι να ζητησης συγνωμη τους βριζεις και απο πανω; Τελικα ο κατηφορος που εχεις παρει δεν εχει τελειωμο σε λυπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9.49 με αυτά τα συμπεράσματα που βγάζεις και μάλιστα το χειρότερο όλον είναι ότι τα γράφεις, μάλλον είσαι για δέσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πριν τη σταση δηλαδη οι αμεα και οι ελεφαντες περναγανε μεσα απο τα 2 δεντρα? Ασχοληθείτε με προβληματα που υπαρχουν και οχι με μαλακιες.. αντιπολιτευση κανεις με επιχειρηματα και οχι με οτι μας κατεβει στο κεφαλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΕΝΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ