Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Ο Θεσπιών Συμεών στον Αρχιερατικό Εσπερινό του Αγίου Χαραλάμπου Θεσπιών-ΒΙΝΤΕΟ,Φωτογραφίες

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου ο Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους στον πανηγυρίζοντα  Ιερό Ναό των Θεσπιών, κατά το οποίο χοροστάτησε, ευλόγησε τους άρτους ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών.
Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Θεσπιών τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο κ. Συμεών στην πάλαι ποτέ διαλάμψασα Επισκοπή Θεσπιών, της οποίας τον τίτλο φέρει ο κ. Συμεών, τονίζοντας ότι βρίσκεται δίπλα στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο ως Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το θείο λόγο κήρυξε ο Θεοφιλέστατος κ. Συμεών, ο οποίος επίσης εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό του προς τον Σεβασμιώτατο κ. Γεώργιο. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Θεσπιών πρόσφερε ένα εγκόλπιο στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών.

Το πρωί της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Ναό με την συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος.
Συνέχεια ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Ρε παιδια εδω ο κοσμος πειναει υπαρχουνε παιδια που δεν εχουνε να φανε και ασχολουμαστε με τη χλιδη και τη πολυτελεια των παπαδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα πανηγύρια των παπάδων θες να πεις!Τζίρος να γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ