Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Με "παρατράγουδο" η φετινή παρέλαση στις Θεσπιές-Φωτογραφίες

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και στις Θεσπιές η επέτειος της 25ης Μαρτίου.
 Λίγο μετά  τις 11.30 ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη μαθητική  παρέλαση ενώ προηγήθηκε η δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των  Θεσπιών.

Με παρατράγουδο η φετινή παρέλαση στις Θεσπιές.
Δεν μπορούσε να πιστέψει  στα μάτια του ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να χειροκροτήσει τους μαθητές.
Αδιαφορώντας για το γεγονός ότι εμπόδιζαν να πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση,πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους στο μεγαλύτερο κομμάτι του πεζόδρομου των Θεσπιών,με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η παρέλαση των μαθητών.
Μετά από παραινέσεις των υπευθύνων απέσυραν οι ιδιοκτήτες τα αυτοκίνητά τους και ξεκίνησε η παρέλαση.

29 σχόλια:

  1. Ντροπή και και απόλυτος ξεπεσμός η παντελής ελλειψη σημαίας από το Δημαρχείο.
    η μάλλον ξεφτίλα.
    Ο πανικός σε όλο το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόεδρος στο Αλιαρτο δε υπάρχει να φροντιζε τουλάχιστο για τη σημαία;

      Διαγραφή
    2. Οχι φυσικα εφυγε και αυτος, και κατεβενει με την κυρια καλπουζου.

      Διαγραφή
    3. Εδώ δεν υπάρχει Δήμαρχος δεν υπάρχει Αντιδήμαρχος καθημερινότητας δεν υπάρχει τίποτα πλέον δεν υπάρχει δημοτικό συμβούλιο όλα στο μηδέν όλοι για την καρέκλα και εσύ κοιτας να αποτινάξεις τις γκάφες σου.
      Συμμοφωρθήτε..........τελευταια ευκαιρία

      Διαγραφή
  2. Παρατράγουδο αυτό από τα μεγαλύτερα καθώς επίσης και η παρέλαση των μαθητών με ζικ ζακ ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε πεζόδρομο.]
    Να χαιρόμαστε τον Δήμο μας και εσείς τον πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΕ ΌΤΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΑΡΑΤΆΝΕ ΤΑ ΑΜΆΞΙΑ ΤΟΥΣ ΌΠΟΥ ΝΑΝΑΙ;; ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΈΜΕ ΤΕΤΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΑΝΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΣ... ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ???... Α Λ Λ Α Γ Η 9 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

      Διαγραφή
    2. Ρε κουτοκουτε χρειάζετε κοδρελα για να καταλάβει ο ρεμπελος που κάθετε στο καφενιο ότι εκεί έχει παρελαση; μη το ξεφτιλαμε το θεμα

      Διαγραφή
    3. 4.56 μμ Ναι αγραμματε ναι... Και να πας σχολειο εχει νυχτερινο!

      Διαγραφή
    4. Το πρώτο αυτοκίνητο ήταν της αντιδημάρχου λίγο ντοπην δεν βλάπτει που να την βρουν η αλαζονεία των 9 χρόνων αρκετά ο δημοδ δεν ειναι τσιφλίκι σπιτισ σας γρήγορα ειστε επικίνδυνοι

      Διαγραφή
  5. δημαρχειο χωρις σημαια ημερα εθνικης επετειου θεσπιες να κανουν ζικ ζακ οι μαθητες εμφανης η κουραση των κυβερνοντων
    μια κορδελα να βαλουν οι αρμοδιοι για να παρελασουν τα παιδια μας μια σημαια στο δημαρχειο αλα ποιος δινει σημασια κουραστηκατε πηγεντε σπιτια σας η στην αιδιψο για λουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΕΟΧΩΡΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΝΑΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ειναι κατι σημαντικο αυτο παιδια να μην εχει σημαια το δημαρχειο το αλλο με τις τουαλετες ειναι πιο καθοριστικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ενώ στον Αλίαρτο ήταν καλύτερα. Η πρώτη γραμμή δεξιά δεν υπήρχε επειδή κάποιοι εξυπνάκηδες από το κοινό είχαν μπει μέσα με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν παρέλαση όπου να ναι. Δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΝΕ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ.
    ΠΑΡΕ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΑΙΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΒΡΕΣ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΝΕΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΠΙΣΕΙΣ ΓΙΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΟΤΙ ΛΟΙΠΟΥΝ. ΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΑΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΣ ΠΟΔΙΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΙΑ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΛΩΝ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
    ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΥΝΑΙΜΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΙΑ 8 ΕΤΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΔΥΟ(2) ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ (ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΕΠΙΕΥΣ ΕΝΝΟΩ)
      ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΑΒΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ <> ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ.
      ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

      Διαγραφή
  10. 2.18.εσυ που υποστηριζεις τοσο πολυ τον δημαρχο αν δεν εισαι ο ιδιος βεβαια θα σου πω κατι.οταν ο δη.αρχος και για το ποιο μικρο ως το ποιο μεγαλο εργο λεει οτι ειναι δικο του δεν μπορει τα ασχημα να τα κανουν ολοι οι αλλοι; οπως προσπαθει να καρπωθει τα καλα ετσι θα λουστει και τα ασχημα.γκεκε η νουκου γκεκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερημοκαστραιοι καλα να παθετε. Γιατι δεν λεγατε στον δημαρχο να στειλει με αποσπαση 2 μερες πριν τπν πινακιδακια τον δικο μας που εχει και εμπειρια απο πινακιδες για να βλεπατε για ποτε θα λυνοταν το προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα.....κλαιω φιλε

      Διαγραφή
    2. Αληθεια δημαρχε. Σε ειδα στα δικαστηρια της λιβαδειας σημερα.τι εγινε τον δικασες τον σαγανα; πες μας και την ποινη κανωντας μια αναρτηση να γελασουμε και λιγο.

      Διαγραφή
    3. Αφου ξερεις εσυ γιατι δεν μας ενημερωνεις? Ελεος πια ενας ξερει τα παντα για το βιολογικο τις αποχετευσεις την αμμο τα δικαστηρια ολα τα μυστικα πες τα και στους υπολοιπους.

      Διαγραφή
  12. Φίλε όταν μάθεις την κατάληξη της
    Μυνησης του δημάρχου για συκοφαντία μάλλον θα σε πιάσουν τα γέλια. Γιατί ο άλλος σήμερα ήταν σαν αυτό που λείπει η παροιμία.ολοι μαζί και ο χωριάτης μόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαγανας δημαρχος 4. 0 γκοοοολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημαρχε μηπως πρεπει να κανεις μια αναρτηση να ενημερωσεις τους δημοτες για την αποφαση του δικαστηριου σημερα για την μυνηση που ειχες κανει στον σαγανα; ομως επειδη ξερω οτι δεν θα το κανεις γιατι αυτο θελει κοτσια θα πω εγω.εβαλες την ουρα κατω απο τα σκελια και οπου φυγει φυγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν κάνει ο σαγανας ανάρτηση που έβαλε τα γκολ;;;

      Διαγραφή
  15. Μήπως τον λυπήθηκε λέω εγώ γιατί ο δήμαρχος είναι άνθρωπος και δεν τον άφησε να πληρώσει αλλά; Γιατί έχει πληρώσει πολλά για συκοφαντική δυσφήμιση! Αλλά εσύ που τα γράφεις αυτά θα τα ξέρεις καλύτερα από εμένα σε βρίσκω πολύ ενημερωμένο για να λες ασυναρτησίες. Πέσε κοιμήσου και κάνε γαργαρες με σόδα και λεμόνι να φύγει το δηλητήριο. Ότι και να πείτε τον δήμαρχο τον αγαπάνε όλοι και ξέρουν ποιος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγω εκατσα σαν βλακας και διαβασα και τα 27 σχολια και δεν καταλαβα...τι εγινε τελικα εγινε η δεν εγινε η παρελαση; μονο για την παρελαση δε μιλατε εδω. αν εχετε προβλημα με τις αρχες να πατε να τους δειρετε και να αφησετε τα παιδακια στην ησυχια τους, οριστε μας τωρα. το βρηκαμε το κολπο παταμε στα παιδια για να βγαλουμε τα αποθυμενα μας. τραβατε σε κανα χωραφι να δειτε πως δουλευουν οι πακιστανοι τα χτηματα σας και αφηστε τις εριδες παλιοτεμπεληδες που παρατατε τα αυτοκινητα σας οπου γουσταρετε, περπατηστε και λιγο να καψετε λιγη χολιστερινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ