Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Aλιάρτου Θεσπιέων Γιώργου Αραπίτσα

Αγαπητές συνδημότισσες αγαπητοί συνδημότες, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ  στην πρώτη επίσημη ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού μας ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ το Σάββατο 30-03-2019 στις 7:30 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου. Η Παρουσία σας θα είναι Τιμή για μένα και τους συνεργάτες μου.
Αραπίτσας Γεώργιος
Υποψήφιος Δήμαρχος  για τον Δήμο ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

67 σχόλια:

  1. Aναμασημένο φαγητό και πολλές φορές καμένο. Τι νέα γεύση μπορεί να δώσει;
    Φυσικά καμία.
    Μόνο ξινίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αποθέωση της ευγένειας και της γενναιοδωρίας!
      Φυσικά ξυνή γεύση αφήνει μόνο η εμπάθειά σου.

      Διαγραφή
    2. Μήπως θυμάσαι ότι ο Αράπιτσας ήταν αντιδήμαρχος οικονομικών φίλε;;

      Διαγραφή
    3. Ναι θυμάμαι το μεταπτυχιακό σε χώρα της Βαλκανικής χερσονήσου
      με ειδικότητα στην ανακυβίστηση

      Διαγραφή
    4. 8.39 π.μ Μα γιατί σε υποτιμάς και γίνεσαι τόσο κακός.Αξίζουν τέτοιες αναρτήσεις;

      Διαγραφή
    5. Οταν απεικονιζούν την πραγματικότητα αξίζουν πολλά και είναι κριτηρίο για την επιλογή .και όχι .....
      Μηδενική ανοχή σε αχυράνθρωπους και εμπαθείς καλογέρους όπως είχε πεί ο μέγιστος Μίκης θεοδωράκης

      Διαγραφή
  2. Ομολογώ πάντως ότι υπάρχει επικοινωνιακή πρόοδος από makigiaz και photo mondaz που έκοβες φλέβες πήγαμε σε κανονική φωτογραφία.
    Μα έλα όμως στην συζήτηση με παρέα έπεσε στο τραπέζι ότι κάποιος χαμογελάει μια φορά τον χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλαχιστον αναγνωριζεις οτι υπαρχει επικοινωνιακη προοδος. Αφου αναφερεσαι στον τομεα της επικοινωνιας, μαθε οτι το σχολιο σου ειναι φτηνιαρικο και πρωτογονο.

      Διαγραφή
    2. Ένας άτομο σοβαρό δεν θα έκανε τέτοιο σχόλιο.Τι έγινε δεν έχετε να του προσαψετε τιποτα και απλά θέλετε να προκαλέσετε.Ο Αράπιτσας δεν καταλαβαίνει από τέτοιου τύπου τερτιπια....

      Διαγραφή
    3. Οντως όλοι λέμε ΜΠΟΥΡΔΕΣ

      Διαγραφή
  3. Επεξεργασμενες φωτογραφίες, μακιγιαρισμενες ιδέες. Πίσω ολοταχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύλινη γλώσσα χωρίς φαντασία, έλα στη συγκέντρωση του Σαββάτου. Ευκαιρία να αλλάξεις γνώμη.

      Διαγραφή
    2. Άσε θειτσα Ελενη και από ξύλινη γλώσσα σκιζεις

      Διαγραφή
  4. Γιώργο καλή επιτυχία σε εσένα , τους συνεργάτες σου και τον συνδιασμό σας ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ.Εμείς οι πολίτες το ερχόμενο Σάββατο θα είμαστε παρόντες στη συγκέντρωση που θα είναι η αφετηρία της πολιτικής αλλαγής στο δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα έχω να πω ότι πολύ καλά κάνει που βάζει υποψηφιότητα.Ειναι ένας άνθρωπος που όποιος τον γνωρίζει ξέρει ότι δούλευε από το πρωί έως το βράδυ για τις ανάγκες του δημου και κάποιοι άλλοι το έπαιζαν αρχηγοί...του κράτους.... Μήπως γνωριζετε την παροιμία κοντά ξερά καίγονται και τα χλωρά;;;; Η επιτυχία ενοχλεί αγαπητοί φιλοι....Α..Τουλάχιστον κάποιοι έχουν το θάρρος την γνώμης τους και υποστηρίζουν τα πιστεύω τους....δεν χαμογελάμε και μετά ρίχνουν λάσπη...Αυτά και άλλα πολλά...καλό σας βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έπρεπε Γιώργο να είχες παραιτηθεί εδώ και χρόνια.Χρειαζομαστε ανθρώπους σαν και εσένα στο τιμόνι του Δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΩΡΓΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!! ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Θέλουμε τι θεια Ελένη που είναι αχραντο αμόλυντο κορίτσι και "δεν"εκπροσωπεί το πολιτικό κατεστημένο.

      Διαγραφή
    3. Λάσπη λάσπη λάσπη.Με το άμμο τι γίνεται;κανένα νέο;

      Διαγραφή
    4. Παρθένα ο ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑ

      Διαγραφή
  8. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ... Π Ρ Ω Τ Α --- Ο --- Δ Η Μ Ο Τ Η Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά από οκτώ χρόνια το κατάλαβες και συ ότι ΠΡΏΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ που τον πατούσες και δεν τον έβλεπες;; Ο Δημότης όμως έχει καταλάβει από χρόνια κ. ΑΡΑΠΙΤΣΑ ότι πρώτα έχεις την καρέκλα.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε φιλε αν ο κυριος αραπιτσας ειχε πρωτα την καρεκλα δεν θα ειχε παραιτηθει ουτε αυτος ουτε σχεδον ολοι οι συνβουλοι... Αλλος εχει βαλει κολλα στην καρεκλα και δεν φευγει με τιποτα, και αυτος και η κλικα του, βλεπε απερχομενος η (καρεκλακιας) Καλημερα σας...

      Διαγραφή
  9. Καλή επιτυχία. Μην ακούτε τίποτα. Όσοι δεν πνίγονται από κακία και εμπάθεια έχουν δει ποιος έκανε τι τόσα χρόνια! Είμαστε μαζί σας!! Και όσο για το σχόλιο πιο πάνω περι μακιγιαζ μοντάζ κτλ νομίζω ο συγκεκριμένος δεν το χρειάζεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κύριε Αραπιτσα,εκτός από ότι θέλετε να γίνετε Δήμαρχος και όλοι οι ακόλουθοί σας αντιδήμαρχοι,όπως οι ίδιοι λένε,τι άλλο θέλετε να κάνετε στο Δήμο; Γιατί τόσα χρόνια δεν το κάνατε; Τι σας εμπόδισε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί σε έναν υποψήφιο ρίχνουν λάσπη; Γιατί σε έναν υποψήφιο σχολιάζουν μια ωραία φωτογραφία; Γιατί; Εάν υπήρχε ρετους αγαπητοί φίλοι θα φαίνονταν. Λένε ότι όταν ένας άνθρωπος είναι ικανός χάνετε διότι γύρω γύρω καραδοκούν γύπες και όρνια για να τον κατασπαράξουν. ο Γιώργος ο Αράπιτσας ξεχώριζε και σαν άντρας και σαν πολιτικός από παλιά.Και όταν λέει πρώτα ο Δημότης δεν είναι τυχαίο.Για τον δημότη έτρεχε τόσα χρόνια.Ολοι τον βλέπαμε τίποτα δεν κρύβεται παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τον δημότη έτρεχε τόσα χρόνια.Ναι πράγατι για τον ψήφο του δημότη και εκμηδένιζε όλους τους άλλους αντιδημάρχους.
    τίποτα δεν κρύβεται παιδιά.. ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και οι άλλοι πρώην τον ακολουθούν επειδή τους έταξε πάλι να τους ξανακάνει
      ρε δεν πάμε για ραδίκια και κουτόχορτο λέω εγώ

      Διαγραφή
    2. Ποιους εκμηδενιζε ρε μεγάλε τους εκμηδενισμενους κόλακες και αυλικούς που την είχαν δει στερεοφωνικά;Για σοβαρεψου.

      Διαγραφή
    3. Την ερώτηση αυτην να την κάνεις στον Κ.Αραπίτσα 11.44
      αλλά θεωρώ θα είναι ότι γράφουν ΜΠΟΥΡΔΕΣ

      Διαγραφή
  13. κ@ντε κοίτα να ξεμπλέξεις με τις δικαστικές υποθέσεις που έχεις ήδη, όπως και αυτές που έρχονται για εκφ@βισμ@@ς πολιτών αυτή την προεκλογική περίοδο απο την πλευρά σας (πολιτική θύελλα) και άσε τα ψευτοταξίματα (έχεις ιστορία σε αυτά γι αυτούς που σε ξέρουν) σε όλους και σε όλα, γιατί σε έχουν πάρει χαμπάρι.
    Ααα.. και κάτι άλλο, σκέψου από τώρα το πως θα διαχειριστείς την ήττα που έρχεται, θα σου κάνει καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή κύριε Αραπιτσα εγώ που δεν είμαι Δημότης Αλιάρτου, αλλά μόνιμος κάτοικος με οικογένειά και πληρώνω και τέλη στο Δήμο θα είμαι ΔΕΥΤΕΡΟΣ στην αντιμετώπιση;. Μήπως να είστε πιο προσεκτικός σε κάποια πράγματα; Ο ρατσισμός που υπονοειτε πάντα είναι πιο επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 4.38.αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμφανής η προσπάθεια χαμόγελου στη φωτογραφία που τελικά ως αποτέλεσμα παράγει κάτι σε οργή και θυμό. Πόσα να κάνει και ο φωτογράφος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτη σου την αναρτηση δεν μπορω να πω οτι διακρινεται η παρατηρητικοτητα σου αλλα ο συμπλεγματισμος σου.

      Διαγραφή
    2. Σέρλοκ;;;;έχασα ένα ζευγάρι γυαλιά μήπως μπορείς να μου τα βρεις;

      Διαγραφή
  17. Έχει σχέδιο για τον τόπο, και πρόγραμμα προς υλοποίηση; Ποιες ήταν οι ενέργειές του για τον Δήμο μας και ποια έργα έγιναν με δική του (ή έστω και με δική του) πρωτοβουλία (θέλουμε και αποδείξεις έτσι; όχι μόνο λόγια) όλα αυτά τα χρόνια που ήταν Αντιδήμαρχος; Ας μας εκθέσει τα παραπάνω για να είμαστε και εμείς σε θέση να αξιολογήσουμε και τον ίδιον και το πρόγραμμά του (αν έχει). Αλλά, όπως το βλέπω, ουδείς ενδιαφέρεται για τον τόπο. Μόνο για τον μισθό και ό,τι άλλο συνεπάγεται η θέση του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων (είναι καλά τα λεφτά - πολλώ δε μάλλον για τους εκμηδενισμένους κόλακες και υλικούς, όπως αναφέρθηκε εύστοχα παραπάνω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε τι γινετε στον καλυτερο δημο του νομου; διαβαζουμε για εκβιασμους πολιτων για αρπαχυες για φαγοποτι για μιζες κ.λ.π..με αυτα που διαβαζουμε νομιζεις οτι αυτο δεν ειναι δημος αλλα το αντρο της καμορα. Φανταστειτε και να μην ηταν ο καλυτερος δημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πριν 4 χρόνια εσύ και η παρέα σου αυξήστε 45% τα δημοτικά τέλη τώρα αν γίνεις δήμαρχος με τη μεγάλη καρέκλα πόσο θα τα ανεβάσεις 100% η μπορεί και 200% ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι πολύ λυπηρό άνθρωποι χωρίς προσόντα να μας διοικούν δεν αναφέρομαι στον Γιώργο τον Αραπίτσα.Ο Αράπιτσας ήταν αντιδήμαρχος ποιος ήταν Δήμαρχος ποιος είχε τον κύριο λόγο; Οι άλλοι οι αντιδήμαρχοι που ήταν; Αν ο Αραπιτσας ήταν όλος ο Δήμος φανταστείτε τι θα κάνει όταν θα ηγήται;;;; Και ξέρετε τι άλλο λένε; Γιατί όλοι ασχολούνται μαζί του; Για σκεφτείτε το....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπα ρεε!!! Χαμήλωσε το καλάμι, θα τρακάρεις. Όλος ο Δημος ήταν ο Αραπιτσας;; τι έκανε δηλαδή που δεν έκαναν άλλοι, εκτός που τσακωνοταν με όλο το κόσμο; Ο Αραπιτσας ήτανένας εγωιστής. Τον άκουσες ποτέ να παραδέχεται λάθος;; ΔΕ κάνει αυτός για δήμαρχος, βρες άλλο

      Διαγραφή
    2. Μα φυσικά γιατι είναι αποτελεσματικός και εργασιομανής,αυτό φοβούνται, γιατι αυτό που λέει το κάνει σε αντίθεση με άλλους των πολλών θα... θα.. και του ταξίματος χωρίς αντίκρισμα.

      Διαγραφή
    3. Η επιτυχία μεταφράζεται σε καλάμι και ο αγώνας σε τσακωμός.Αλλα και έτσι να ήταν οι υπόλοιποι γιατί δεν τους έχουμε ακούστα; Εκείνοι;

      Διαγραφή
    4. Τον βοήθησε στην πλήρη εξυγίανση του Δήμου το πτυχίο στην πρώην χώρα του Ανατολικού bogg στην κυβίστηση.

      Διαγραφή
  21. Ο υποψήφιος δήμαρχος πρέπει να μας εξηγήσει πως δίνεις ΛΌΓΟ ΤΙΜΗΣ σε συνεργάτες και μετά το παίρνεις πίσω κι αν αυτό είναι καλό όταν πας για δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστοχο το σχόλιο άστοχο.Τι συνέβη;Κάποιος υποσχέθηκε κάποιος δεν τήρησε το λόγο του.Μηπως υπήρχε δράση αντίδραση; Ρε μήπως μας δουλεύετε;τι μας νοιάζουν οι υποσχέσεις και οι συμφωνίες σας.Εμεις το τόπο μας θέλουμε να πάει όλο και καλύτερα..αμάν.

      Διαγραφή
    2. Εσύ τον χαβά σου. Φτηνά κολπάκια για να θίξεις την εντιμότητα και την ακεραιότητα του Αραπίτσα. Αυτά δεν πιάνουν, δεν τον αγγίζουν όσο και αν το προσπαθείτε.Εσύ δες σε ποιές υποθέσεις είναι υπόδικος (άνευ λόγου;) ο επικεφαλής του συνδιασμού που υποστηρίζεις και μιλάμε μετά.Να ενημερωθείς όμως. Και τα ξαναλέμε.

      Διαγραφή
    3. Γιατί δε μας ενημερώνεις εσύ που όλα τα ξέρεις; επώνυμα όμως αφού είσαι σίγουρος και όχι ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ;

      Διαγραφή
  22. Κοντε καρφωνεσε.αλλα μην ξεχνας οτι εισαι ο πρωτος διδαξας. Βλεπεις 9 χρονι ειχε καλο δασκαλο. Και τουλαχιστον αυτος μιλαει για λογο τιμης εστω και προσχηματικα. Εσυ μπορεις να δωσεις τον λογο της τιμη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά είσαι αστείος φίλε. Είμαστε πολλοί που έχουμε απορίες

      Διαγραφή
  23. Και για να συμπληρωσω το προηγουμενο εσυ ελεγες οτι 2 θητειες ειναι αρκετες γατι μετα γινεσε καθεστως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα έλεγε ο κοντός για τους άλλους , σε ότι αφορά τον ίδιο το παίζει τρελίτσα.Δεν είπα.. δεν ήξερα...δεν θυμάμαι...
      Μεγάλος παραμυθάς.

      Διαγραφή
  24. Κυριε απερχομενε δημαρχε... Η Αλιαρτος μακρα τωρα δεν ψηφιζει καποιον περα απο 8 χρονια... Κανατε 9 τι θελετε να κανετε 13 14 χρονια??? Ο κοσμος πλεον ξερει οτι... Οι πολιτικοί και οι πάνες έχουν ένα πράγμα κοινό... Πρέπει να αλλάζονται και οι δυο συχνά, και για τον ίδιο ακριβώς λόγο... Καλησπερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και ο χρησιμποποιών τις εκφράσεις ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΝΝΙΑ Χρόνια είναι στην καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ FOTO STUDIO Θήβα, Ευχαριστεί τον επικεφαλής και όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού ΠΡΏΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ για την προτίμησή του στη φωτογράφιση. Καταβαλαμε κάθε προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τον κοδονουκρουστη θα είστε φίλοι προφανως.Γιατι βλέπω έχεις θέμα γενικώς με την ωραία παρουσία.

      Διαγραφή
  28. Ο ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ:Αρχικα ξεκίνησαν μαζί για να διώξουν τους άλλους που ειχαν μείνει 10 χρόνια και είχαν ΒΡΩΜΙΣΕΙ: ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ ΈΚΑΝΑΝ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ . Ύστερα σκέφθηκαν ότι μπορούν να πάρουν μια παράσταση οσπου να φθάσουν και αυτοί στην συψει αλλά πώς θα γίνει αυτό αφού ήδη είναι σε προχωρημένη αποσύνθεση; και λόγω που είναι δύο αποπνέουν δυσοσμία. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μόνο για το ότι δεν κράτησες το λόγο σου, ΦΟΥΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΟΥΛΑΩ ΧΛΩΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟ;
    ΤΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ;
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Να κάνουμε pushups... Να κάνουμε pushups... Nα κάνουμε τέλειο κορμί αλά καρδινάλιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ