Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Καρναβάλι Άσκρης:Η μεγαλύτερη σε συμμετοχή κόσμου τα τελευταία χρόνια


Σε μια κυριολεκτικά καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή του μεγαλύτερου πλήθους κόσμου των τελευταίων  χρόνων και με το κέφι των πληρωμάτων που συμμετείχαν πιο ανεβασμένο από ποτέ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής το 7ο Καρναβάλι της Άσκρης.
 Ο κόσμος με φανερή τη διάθεση της συμμετοχής απολάμβανε την παρέλαση των καρναβαλιστών.
 Εντυπωσιακές και έξυπνες αμφιέσεις  βγαλμένες μέσα από τη φαντασία και την επικαιρότητα, χρώμα, εκπλήξεις  και κυρίως πολύ κέφι  περιλάμβανε το φετινό Καρναβάλι της Άσκρης.

Πρώτη και καλύτερη η "Βασίλισσα" της Χαράς και της Τρέλας,ξεκίνησε το Καρναβάλι της Άσκρης,η οποία μοίραζε χαμόγελα και σοκολάτες στο συγκεντρωμένο πλήθος.
Το καρναβάλι ξεκίνησε από το Σάββατο με το άναμμα της φωτιάς στην πλατεία του χωριού και με τις γυναίκες της Άσκρης να πιάνουν τα "προζύμια.
Το 7ο Καρναβάλι της Άσκρης διοργάνωσε ο "Σύλλογος Καρναβαλιστών" Άσκρης,ο οποίος και ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων,τον πρόεδρο της Τ.Κ. Άσκρης,τους αντιδημάρχους,τους Συλλόγους της Άσκρης,Φιλοπροόδων και Γυναικών, τους Ασκραίους χορηγούς και όχι μόνο.

Διασκέδαση, χορός και μία γερή δόση τρέλας συνέθεταν το  σκηνικό στην Άσκρη η οποία για άλλη μία φορά απέδειξε ότι ξέρει από καρναβάλι.
Αξίζουν πολλά πολλά Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ