Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Τον Δήμαρχο Θηβαίων ανακοίνωσε ο Φάνης Σπανός

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου και ο Φάνης Παπαθανασίου δημοσιογράφος από τη Λαμία βάζουν την εμπειρία τους και επιμένουν σε μια ομάδα δυνατή που θα κάνει τη Στερεά Ελλάδα ακόμα καλύτερη.
Υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς κ.Φάνης Σπανός

7 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συμφωνώ μεταμόρφωσε την πόλη μας σε αλβανική!Τώρα εσύ ή τυφλός είσαι ή κομματοσκυλο

      Διαγραφή
  2. Σπανε κανεις πλακα ετσι; πες καθαρα αγορι μου οτι θες να χασεις τις εκλογες.αλοιως δενεχει νοημα η επιλογη του νικολαου.τι ζηλεψες; τα εργα του ;τι; καληνυχτα Ν.Δ.α ρε τυχερη μπατζελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια Μπατζελή,ποιος την υπολογίζει!Σαρώνει ο Γκλετσος

      Διαγραφή
  3. Αφου κατέστρεψε την πόλη,ένα βήμα πριν το γκρεμο,κατά δήλωση Αναστασίου(την έκανε την κωλοτουμπα του και αυτός,κατά τα άλλα θα αλλάξει την πόλη!)τώρα πάει να καταστρέψει και την περιφέρεια με το πιονακι τον Σπανο.Βαζουν ένα νεαρό ανόητο και από πίσω κάνουν κουμάντο τα λαμόγια κατά τα λοιπά νέα μυαλά σου λέει...Όπως και να έχει ,αν περπατήσεις στη Θήβα όλοι τον Νικολάου βρίζουν τον Μίστερ αποτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν εγινε δημαρχος ολοι ελεγαν οτι θα βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι στους τεμπελχαναδες του δημου εγινε το αντιθετο ,αυτο τον ανθρωπο τον πληρωνε ο ελληνας να φυλαει τα συνορα ,να αλλαξει την χειροτερη πολη της ελλαδας το πετυχε την εκανε πολυ χειροτερη,τωρα εφτασε η ωρα να αλλαξει και την περιφερεια,και για εμας να αλλαξουμε περιφερεια ,χωρα,πολη γειτονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ