Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Ο Κώστας Σωτηρόπουλος καταγγέλλει τις πρακτικές που ακολουθεί η ηγεσία του του ΚΙΝΑΛ

Λίγες μόνο ημέρες μετά την εκλογή του ως Περιφερειακός Σύμβουλος στη Βοιωτία, με τον συνδυασμό της Κατερίνας Μπατζελή, ο Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος εξαπέλυσε μύδρους κατά των πρακτικών που ακολουθεί η ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος ο οποίος μάλιστα είναι και ο πρώτος σε ψήφους εκλεγέντας, εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τις πρακτικές του κόμματος, αφήνοντας παράλληλα  υπονοούμενα και τα βάζει με την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.
Ο ίδιος διερωτάται πώς στελέχη που στερούνται βασικών χαρακτηριστικών, διεκδικούν θέσεις ευθύνης και ορίζουν την τύχη του Κινήματος στη Βοιωτία και τι είναι αυτό που τελικά θέλει το κόμμα «ανθρώπους της αγοράς ή ανεπαγγελτους κομματικούς;».
Αναλυτικά η ανάρτηση
«Δε πάνε πολλά χρόνια από τότε που το ΠΑΣΟΚ επέλεγε τους υποψηφίους Δημάρχους αλλά και μέρος του εθνικού ψηφοδελτίου του με προκριματικές εσωκομματικές εκλογές.
Σήμερα, στον ολοένα συρικνούμενο - από την έλλειψη δημοκρατικών & συμμετοχικών διαδικασιών - απόγονο του ΠΑΣΟΚ, στελέχη που στερούνται βασικών χαρακτηριστικών, διεκδικουν θέσεις ευθύνης/διοίκησης κι ορίζουν το κομματικό γίγνεσθαι του νομού!
Τελικά, η ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ έχει αποφασίσει να πορευθεί με αυτούς; Θέλει ανθρωπους της αγοράς ή ανεπαγγελτους κομματικούς; Θέλει συντρόφους ή χειροκροτητές; Πώς ακριβώς αντιλαμβάνεται την εσωκομματική, αλλά και την εν γένει δημοκρατία; Πώς άραγε συμβαίνει και περιστοιχίζεται επί το πλείστον από μία νομενκλατούρα, αποτελούμενη από ασήμαντους κλακαδόρους και επευφημούντες; Πώς μπορεί να επιτρέπει άνεργοι κομματικοί, να πανηγυρίζουν για δήθεν "κοψίματα" στελεχών με μακροχρόνιο αυτοδιοικητικό κύκλο; Από πού αντλούν αυτή τη δύναμη, ενώ δεν έχουν εκλεγεί ούτε σε ψηφοδελτιο Τοπικής Κοινότητας;
Φώφη άλλαξε ρότα, διαφορετικά ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα..»

2 σχόλια:

  1. Μεγάλη διχόνοια αρχίζει ξαφνικά στο ΚΙΝ.ΑΛ., περι κλακαδόρων και ανέργων τα σχόλια. Δηλαδή αν κάποιοι είναι εργαζόμενοι - διορισμένοι κομματικά σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ή στο Δημόσιο δεν είναι η σημερινή νομενκλατούρα αλλά οι άνθρωποι της αγοράς όπως εσείς θεωρείτε? Εσείς τους συνδυασμούς που στηρίξατε τόσα χρόνια δεν περιείχαν κλακαδόρους? Τότε γιατί δεν τους καταγγέλλατε? Οι παλιότερες επιλογές του κόμματος που αναφέρετε στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στο Κοινοβούλιο περιείχαν στελέχη "της αγοράς"? Πόσα ένσημα είχαν κολλήσει όλοι αυτοί πριν ασχοληθούν με την πολιτική? Οι άνεργοι δεν είναι αποτέλεσμα των πολιτικών του κόμματος (ή κομμάτων) που εσείς στηρίζετε? Δεν έχουν δικαίωμα κάποιοι να αισθάνονται ότι πρέπει να αλλάξει αυτή η κατάσταση? Αυτοί δηλαδή δεν έχουν δικαίωμα στο εκλέγεσθαι αλλά μόνο στο εκλέγειν κατά τη δική σας κρίση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ Η ΦΩΦΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ!!! ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ