Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Φυτεία κάνναβης στη Βοιωτία:Θα έπνιγαν την Αθήνα στο χασίς-Οι διάλογοι για «κατσίκες» και «κουνούπια»

Τι σχέση μπορεί να έχει μια περιοχή της ορεινής Βοιωτίας όπου βρέθηκε η μεγαλύτερη φυτεία χασίς με τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας; Τι συνδέει τα μέλη της σπείρας που συνελήφθησαν με καφετέριες και μπαρ στην Αττική;
Οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών που μετατράπηκαν σε… ορειβάτες για να φτάσουν στη θέση Βίλιζα στη Στεφάνη Βοιωτίας έχουν λόγους να πιστεύουν ότι κάποια από τα μέλη της συμμορίας δεν ασχολούνται μόνο με… πρόβατα αλλά έχουν και «ρόλο» σε πολλά νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας. «Είναι δουλειά της ανάκρισης να διερευνήσει μια τέτοια πτυχή, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει ευρύ πεδίο έρευνας» έλεγε αξιωματικός της Δίωξης που γνωρίζει πολύ καλά την υπόθεση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται συγκεκριμένα κέντρα διασκέδασης να λειτουργούσαν και σαν «πλυντήρια ξεπλύματος» των παράνομων κερδών.
Η επένδυση του ενός εκατ. ευρώ
Όταν οι περίπου 60 αστυνομικοί έφτασαν στο δύσβατο σημείο όπου ήταν η φυτεία, στην κυριολεξία τα έχασαν. Βρέθηκαν μπροστά σε μια εξαιρετικά στημένη καλλιέργεια, όπου υπήρχαν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις για να μείνει κάποιος. Μάλιστα, κάτω από τις σκηνές υπήρχε μέχρι και τσιμεντένιο πάτωμα, ώστε να μην περνά υγρασία και να κάνει τις συνθήκες διαβίωσης όσο το δυνατόν καλύτερες. Φάνηκε, επίσης, ξεκάθαρα ότι η φυτεία δεν ήταν καινούργια, αλλά «λειτουργούσε» αρκετά χρόνια, και η αξία της «επένδυσης» υπολογίζεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ