Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Τι ώρα ανοίγουν τα μαγαζιά στη Θήβα

 


Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών  υπενθυμίζουν για άλλη μια  φορά ότι οι κανόνες τήρησης αποστάσεων και όλα τα  μέτρα προστασίας που προτείνονται είναι για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 αφού η περιφερειακή  ενότητα 

10 σχόλια:

  1. Ότι ώρα και ανοίξουν δεν θα πατήσει κανένας να ψωνίσει γιατί δεν έχει την διάθεση και την οικονομική δυνατότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω μαζί σου μόνο το πρώτο σκέλος ομως. Ας πάνε να ψωνισουνε εκεί που ψηφίσανε στις εκλογές στα μαγαζιά τους. Αν είναι δυνατόν πια με αυτή την εικόνα της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ αν είχε βγεί αυτός που ψήφισες εσύ θα έκανε θαύματα ως άλλος Ιησούς Χριστός και θα γέμιζε τα μαγαζιά κόσμο και έτσι θα άνθιζε η οικονομία της πόλης ενώ όλα τα άλλα γύρω θα κατέρρεαν.....άντε ρε κομπλεξικέ,σούργελο που για όλα σου φταίει αυτό που ψήφισαν οι άλλοι,κάθε φορά τα ίδια τενεκέ!!

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΝΘΗΣΕ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΦΕΡΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΜΕΣΤΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ... ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου επίπεδο και μυαλό που κουβαλάει πλέον ο Έλληνας που ούτε την ειρωνία δεν μπορούν να διακρίνουν πλέον και κάθονται και σχολιάζουν το σχολιό σου,τι άλλο να πούμε,η κατάσταση πάει κατά διαόλου....

      Διαγραφή
  4. Συγνώμη κύριε η κυρία.εσεις μένετε στην Θήβα;πότε ήταν κατάμεστα τα μαγαζιά της θηβας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί εγώ προσωπικά βλέπω να κλείνουν τα μαγαζιά ένα πίσω από το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν επιτρέπεται ο 2 και 3 σχολιαστής τι επαγγέλεσθαι; Τιποτε κηφήνες σε δημόσιες υπηρεσίες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...

      Διαγραφή
  7. Ελευθερη οικονομια εχουμε ο καθενας ειναι ελευθερος να ψωνισει εκει που βρισκει τα καλυτερα προιοντα και τιμες. Πιστευω ομως αν το ιδιο προιον στην ιδια ποιοτητα και τιμη υπαρχει στη πολη σου θα πρεπει να προτιμησεις το μαγαζι της πολης σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ