Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Μάσκες παντού από σήμερα και απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα στη Βοιωτία

 Ξεκινά σήμερα η εφαρμογή των νέων μέτρων που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μία νέα καθημερινότητα καλούνται να υιοθετήσουν από σήμερα πολίτες της Βοιωτίας,φορώντας μάσκα σε εξωτερικούς χώρους και μένοντας σπίτι τη νύχτα.


Δύο αυστηρά μέτρα τίθενται σε εφαρμογή από σήμερα στις 6 το πρωί



Περισσότερα Εδώ

19 σχόλια:

  1. Η πρώτη εικόνα σήμερα πάντως από την αγορά της θήβας εκτός των σουπερμάρκετ είναι η γνωστή θριαμβεύει η μάσκα στο πηγούνι και στο λαιμό σαν σαλιάρα. Είναι και οι τράπεζες κλειστές σημερα δε ξέρουμε από Δευτέρα τι στάση θα κρατήσει ο κύριος με τη μάσκα που κρέμετε από το αυτι του , αλλά προφανώς θα συνεχίσει το ίδιο βιολί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιο δημόσιο φορέα δουλεύεις η σε ποιο υπουργειο.υπαρχουν άνθρωποι που πεινάνε υπάρχει κόσμος που πεθαίνει από καρκίνο υπάρχει κόσμος που έχει χάσει την δουλειά του απο τον κορονοιο.

      Διαγραφή
  2. Εσύ τι ζόρι τραβάς ρε φίλε;ο άλλος γουστάρει να φάει πρόστιμο.εσυ φορά την και όταν γαμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα ειναι ο αλλος να μην ειναι ανεγκεφαλος σαν εσενα και να καταλαβει οτι δεν φοραει μασκα για το προστιμο αλλα για να προφυλαξει την υγεια την δικια του και ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ........

      Διαγραφή
    2. Και ο καθένας έχει την δική του άποψη.φορα εσύ μάσκα για να μας δώσεις.που έχει μείνει ένα σωρό κόσμος άνεργος.αλλα μιλάς εσύ που προφανώς είσαι βολεμενος.

      Διαγραφή
    3. Ασχετα πραγματα μεταξυ τους συγκρινεις. Ενω αμα δεν φορεσεις μασκα θα βρει ο κοσμος δουλεια.....χειροτερα ειναι , δεν φορας μασκα....κολλας τον ιο.... πας στην δουλεια σου (π.χ εργοστασιο) ή πας να ψωνησεις κατι σε ενα μαγαζι , κολλας αθελα σου τους συναδερφους σου ή τον μαγαζατορα....αποτελεσμα?????
      ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ το εργοστασιο , το μαγαζι, το σουπερμαρκετ και στερεις την δουλεια απο ολους τους υπολοιπους
      ΑΠΟΨΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
      Δυστυχως η ευτυχως ζουμε σε μια κοινωνια και πρεπει να υπακουμε σε νομους
      ειναι σαν να μου λες δεν μου αρεσει το κοκκινο φαναρι και δεν θα σταματαω σε αυτο(αποψη σου μεν...δεν μπορει να την εφαρμοσεις δε)

      Διαγραφή
    4. Δεν είμαστε ζώα να μας κατευθύνουν οπού θέλουν αυτοί.διχως να έχουμε προσωπική γνώμη.ουτε ελευθερία ούτε δημοκρατία αυτό που ζούμε.

      Διαγραφή
  3. ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ 1,1 ΕΚΑΤ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΛΠ ΜΕ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΚΑΙ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΣΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΛΠ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ποιος σου εξασφαλίζει εσένα την υγεία σου με την μάσκα;αυτοί που στην τηλεόραση φασκουν και αντιφάσκουν.για θυμήσου πέρσυ εσύ που δεν είσαι ανεγκεφαλος τι λέγανε για τις μάσκες.μακαρι να μας έσωζε η μάσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα η μασκα φοριεται σωστα , προφανως και εχεις παραπανω πιθανοτητες να σωθεις...Οσο για το φασκουν και αντιφασκουν δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο κοσμος δεν καταλαβαινει.....Στις αρχεςς του ολου θεματος με τον κορονα οι επιστημονες δεν ειχαν κανενα στοιχειο για τον ιο.Μας ελεγαν οτι δεν ειναι απαραιτητες οι μασκες διοτι πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ.Σου λεει αμα πω δορεστε μασκες θα αδειασει η αγορα και οι γιατροι που τι ειχαν απολυτη αναγκη λογω δουλειας δεν θα ειχαν μασκες.Στην πορεια οι γιατροι αρχισαν να μαθαινουν πραγματα για τον ιο και μπορεσαν να τον καταλαβουν καλυτερα , η ελλειψη μασκων καλυφθηκε και...... μπορουσαν πλεον με σιγουρια να πουν στον λαο οτι μπορει να χρησημοποιησει την μασκα

      Διαγραφή
  5. Έχεις απόλυτο δίκιο.αυτα είναι τα πραγματικά προβλήματα.ο αφραγκοιος θα μας επηρεάσει και όχι ο Κορωναίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παιδιά,ότι πει η πιάτσα. ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ !!! ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΎΜΕ!!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ!!! ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    Πάτερ ημων,ο εν τοις ουρανοίς κτλ,κτλ,κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ--------Αφηστε τα ολα ελευθερα και οποιος ειναι πιο δυνατος θα επιζησει.....και στο τελος θα δουμε ( οσοι ειμαστε ζωντανοι) ποιος ειχε δικιο....αυτοι που ελεγαν οτι ο ιος υπαρχει ή οι αρνητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΣΟΝ ΟΣΟ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τον πρωθυπουργό που θα τον λάβουμε υπόψιν. Αλλα λέει τη μία αλλά την άλλη. Άσοβάρος και γελοίος γι αυτό και τον γράφουν οι πολίτες

      Διαγραφή
  9. Τους έχουμε όλους τους πολιτικούς στα παλιά υποδήματα γραμμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ