Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Στο πορτοκαλί από την Παρασκευή η Βοιωτία- Ποια μέτρα θα ισχύσουν

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Μετά την έξαρση νέων κρουσμάτων την Τρίτη, αλλά και το νέο αρνητικό ρεκόρ με τα 865 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, ο υφ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα μέτρα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παρατήρησε πως υπάρχει έξαρση νέων κρουσμάτων, σημείωσε ωστόσο πως διενεργήθηκαν 24.116 τεστ κορωνοϊού, μόνο σήμερα από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη, εκτίμησε ο υφυπουργός και πρόσθεσε πως πάντα ένα είναι το απόλυτο κριτήριο των Αρχών, η δημόσια υγεία.

Περισσότερα Εδώ



4 σχόλια:

  1. ΔΕ θελανε μασκες και προστιμα η τις μασκες στο λαιμο σαν σαλιαρα , ο αλλος στη Τραπεζα εχτες τη μασκα ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΥΤΙ ΤΟΥ , ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ τωρα θα περασουμε εναν υπεροχο χειμωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό στις Τράπεζες στη Θηβα με κάτι τυπους με τη μάσκα να κρέμετε από το δεξί αυτί είναι πραγματικά πρωτοποριακό ελληνικό στοιχείο. προστατεύει σε μεγάλο βαθμό τα τύμπανα μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι θέλουμε θα κάνουμε και άμα θέλουμε φοράμε μάσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε που λυσαξαν τα βούρλα με τη μάσκα! Εδώ στοιβιαζουν τους μαθητές σαν τα τσουβάλια στις μικροσκοπικες τάξεις η απαγόρευση κυκλοφορίας τους μάρανε;Το παίξανε σωτήρες και τώρα που δεν αντέχει η οικονομία μας φοράνε μάσκες και μας βγάζουν στην πιάτσα.Δυο μέτρα και δύο σταθμά και όταν τα κάνουμε θάλασσα τα ρίχνουμε στην ατομική ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ