Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Κορωνοϊός Βοιωτία: Τι αλλάζει στη ζωή μας από σήμερα

 Η μεταπήδηση της Βοιωτίας στο υψηλότερο επίπεδο συνεπάγεται περαιτέρω περιορισμούς οι οποίοι αγγίζουν όλους τους τομείς της καθημερινότητας.


Στο επίπεδο 3 της αυξημένης επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τον κορωνοϊό, από το επίπεδο 2 της απλής επιτήρησης στο οποίο βρισκόταν έως τώρα,



 Περισσότερα Εδώ

6 σχόλια:

  1. ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AN ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΛΕΕΙ
    Να σημειώσουμε εδώ ότι μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού,από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου και μέχρι νεωτέρας γίνεται υποχρεωτική η χρήση της μάσκας σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους και απαγορεύεται η μεταμεσονύχτια κυκλοφορία από τις 12:30 μέχρι τις 5:00 το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να που ήρθαν και στο νομό βοιωτίας τα χειρότερα λοιπον. Μάσκα παντού , απαγορευση κυκλοφορίας κλπ. Τόσο καιρό φωνάζανε βάλτε μάσκες κρατηστε αποστάσεις τηρήστε τα μέτρα , αλλά οι ελληναράδες δεν καταλάβαιναν τίποτα. Εγω μάσκα ΔΕΝ βάζω φώναζε ο άλλος. Ο άλλος ο κύριος στη Τράπεζα αφησε εποχή με τη μασκα κρεμασμένη σα σημαιακι από το δεξί του αυτί. Δεν εχω κάτι με τον άνθρωπο καλός κύριος και εξυπηρετεί ολο το κόσμο , αλλά ρε φίλε άμα ήθελε το κράτος θα έλεγε κρεμάστε τις μάσκες απο τα αυτιά σας και οχι φορέστε τες κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά κάνουν και δε φοράνε μάσκα όταν μια ασοβαρη κυβέρνηση τη μία λέει μην φοράτε και την άλλη φορέστε μασκα, την μία κρατάτε αποστάσεις την άλλη τσουβάλιασμα στις τάξεις. Όταν έχεις άσοβάρους που αλλά λένε τη μία και άλλα την άλλη ο καθένας κάνει ο, τι γουστάρει και πολύ καλά κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις απόλυτο δίκιο πατριώτη.η κυβέρνηση φασκει και αντιφάσκει.ενα μπαχαλο.απαγορευση κυκλοφορίας από της 12 μισή μέχρι της 5 το πρωί αυτό το διάστημα κάνει διάλειμμα ο κορονωιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΚΟΒΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΔΗΛ. ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ