Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Έπεσε ξύλο για το θόρυβο της εξάτμισηςστην Αλίαρτο!

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (1/11) στην Αλίαρτο μεταξύ δύο νεαρών και δύο ακόμη ανδρών που μένουν σε περιοχή πλησίον καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συνέχεια Εδώ



9 σχόλια:

  1. δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα, οι τραυματιες ειναι 5 εκ των οποιων ενας ανηλικος και 1 γυναικα,ολοι κατοικοι της γειτονιας, αυτοι που επιτεθηκαν ηταν πατερας με 2 γιους (γνωστοι στην αστυνομια για αναλογες πραξεις) + 15 ατομα που ειχαν στην παρεα τους..εισβαλανε στα σπιτια των ανθρωπων με σκοπο να τους χτυπησουν λογω κοσμιας παρατηρησης για το θορυβο που κανανε επι 2 ωρες και που ακουστηκε σε ολο τον Αλιαρτο.. βγηκε κατοικος και εριξε με καραμπινα στον αερα και ετσι διαλυθηκε η ιστορια αλλιως σημερα μπορει να ειχαμε νεκρους αθωους πολιτες μεσα στα ιδια τους τα σπιτια..οι γκανγκστερ κρυβονται ακομα για να περασει το αυτοφορο και ενα απο τα αυτοκινητα τους ειναι παρατημενο εξω απο το μαγαζι που εγινε η φασαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν τα λες καλά εδώ έχουμε να κάνουμε με τον χταπόδια γιατί μόνο ένας άνθρωπος με 8 χέρια θα μπορούσε να κρατάει όλα αυτά τα μαδέρια, τους λοστούς και τα σίδερα...που ισχυρίζοντα κάποιοι ότι κρατούσε ο κάτοικος. Το ότι 15 άτομα την έπεσαν σε ανυπεράσπιστες γυναίκες, σε ανήλικο παιδί μέσα στις αυλές τους δεν μετράει αυτό έτσι?

      Διαγραφή
  2. Η παραφιλολογία δυστυχώς, είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του τόπου μας!!! Είναι λυπηρό να αποδίδονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί σε συνανθρώπους μας, πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι ανυπόστατοι!!! Καλό θα ήταν λοιπόν να μην περιγράφετε γεγονότα με βάση το πώς θα θέλατε να έχουν γίνει αλλά με βάση το πως πραγματικά έγιναν!!! Ο αριθμός των 15 ατόμων που περιγράφετε μάλλον βρίσκεται στην φαντασία σας αποκλειστικά όπως και το γεγονός ότι έγινε εισβολή στα σπίτια από τα δύο αυτά παιδιά. Γιατί δεν ενημερώνετε τον κόσμο ότι οι κάτοικοι της περιοχής που βγήκαν από τα σπίτια τους γιατι ενοχλήθηκαν δεν έκαναν παρατήρηση αλλά αποφάσισαν να δείξουν την ενόχληση τους χτυπώντας την παρέα με μαδέρια οικοδομής και σιδερένιους λοστούς;;; Γιατί δεν λέτε ότι ένα από τα δήθεν θύματα χτύπησε κοπέλα της παρέας με σιδερένιο αντικείμενο;;; Τέλος γιατί αναφέρετε ότι βγήκε κάτοικος να ρίξει με καραμπίνα για να φύγουν και δεν λέτε την αλήθεια;; Ότι δηλαδή, βγήκε με καραμπίνα για να χτυπήσει τα παιδιά και η ίδια του η οικογένεια προσπαθούσε να τον σταματήσει;;; Θα είχαμε όντως νεκρούς πολίτες επειδή κάποιοι είναι ανεγκεφαλοι και θεωρούν την χρήση όπλων ως λύση στα προβλήματα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανεγκέφαλοι και γελοίοι είστε όλοι εσείς που ονειρεύεστε μαδέρια και λοστούς!!! Στις αυλές και στα σπίτια των ανθρώπων που κοιμούνται για να πάνε την άλλη μέρα στη δουλειά δεν πας να πουλήσεις τσαμπουκά. Λοιπόν για να λήξει το θέμα αυτοί που κρύβονται ξέρουν τον λόγο για τον οποίο κρύβονται.Και η κοπέλα της παρέας να ψαχτεί να δει από ποιανού χέρι την έφαγε γιατί μάλλον το ίδιο μεταλλικό αντικείμενο που σακάτεψε τον άνθρωπο μέσα στην ΑΥΛΗ ΤΟΥ ίσως αυτό το ίδιο να την πήρε και αυτή...

      Διαγραφή
    2. ανανδρη επιθεση απο 15 ατομα κατα γυναικων παιδιων και μεγαλου ανθρωπου μεσα στα σπιτια τους την ωρα που κοιμουνται και μαλιστα οχι μια αλλα δυο φορες, αφου οταν εφυγε η αστυνομια επιστρεψατε να τελειωσετε το εργο σας, παλι καλα που βγηκε ο ανθρωπος με την καραμπινα και το βαλατε στα ποδια... δεν επρεπε να ριξει στον αερα ομως.... που ειναι οι τραυματιες σας απο τα μαδερια και τους λοστους ανωνυμε 6:08 ?ελπιζω συντομα η δικαιοσυνη να κανει αυτο που πρεπει και ο καθενας να παρει αυτο που του αξιζει..

      Διαγραφή
  3. Όλοι όσοι ήταν εκεί ξέρουν τι έγινε στην πραγματικότητα, είτε συμμετείχαν είτε όχι στα γεγονότα. Ευτυχώς μαρτυρίες υπάρχουν,όπως επίσης και γνωματεύσεις γιατρών, τα γεγονότα έχουν καταγραφεί από κάμερα που υπάρχει στην περιοχή οπότε μην ανησυχείτε. Όλοι θα δούμε αν τα άτομα ήταν 15 στην πραγματικότητα και αν έγιναν έτσι τα γεγονότα με τους "γκάνγκστερ" όπως τους κατονομασατε ή αν συκοφαντείτε άδικα τον κόσμο και ο καθένας θα κινηθεί αναλόγως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα εσύ ή ηλίθιος είσαι ή κάνεις τον ηλίθιο επειδεί είσαι ένας από τους δράστες, οι κάτοικοι πήγαν όλοι στην αστυνομία ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν και κρύφτηκαν..πως το εξηγείς αυτό?αλλά τι ρωτάω κι εγώ τέτοια ώρα..ας ελπίσουμε ότι η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της και όλα θα φανούν.. εσύ να περιμένεις τις ΚΑΜΕΡΕΣ όμως νταξ???

      Διαγραφή
  4. Ρε παιδια συγχωριανοι εισαστε,εναν δρομο εχετε που πατε πανω κατω ολη μερα,βρειτε τα να τελειωνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ειναι ολοι οι δραστες απο αλιαρτο, αυτοι που το αρχισαν ειναι απο ορχομενο και αγιωργη αν δεν κανω λαθος..και καποιοι απο αλιαρτο που ηταν παρεα, συνολο καμια 20αρια.. ειχανε γενεθλια και ειπανε να σφαξουνε 2-3 για να το γιορτασουν.. ο ενας δινει τον αλλον παντως αποτι ακουσα οποτε οι υπευθυνοι θα παρουν αυτο που τους αξιζει συντομα φανταζομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ