Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Δήμαρχος Λεβαδέων:Πριν αλέκτωρ λαλήσει, δυστυχώς για τους πολίτες της Λιβαδειάς, επιβεβαιώθηκα!!!

 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει, δυστυχώς για τους πολίτες της Λιβαδειάς, επιβεβαιώθηκα.

Στο site permissos.gr διαβάσαμε το αναδημοσιευμένο άρθρο 


Συνέχεια Εδώ

7 σχόλια:

  1. Μαζεψου Ταγκαλεγκα! Μακροσκελεις αναρτήσεις σα να πασχίζεις να μας πείσεις ότι για όλα φταίει η Πουλου. Κλασική τακτική της ΝΔ για όλα φταίει ο Σύριζα και η ατομική ευθύνη. Οσο στέκεσαι στη πολιτική γραμμή και σκύβεις το κεφάλι σε ο, τι λέει το κόμμα σου, τόσο δεν πείθεις κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πασχίζεις πάντως να δείξεις καλή διαγωγή στο κόμμα σου για να πάρεις προαγωγη και να πας για βουλευτιλικι Ξέχνα το! Οι θέσεις είναι πιασμένες από άλλους. Εκτός αν λιγουρευεσαι τη θέση του Φάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτον που ξέρεις ότι ο Περμισσος, επαρχιακό σαιτ, έκανε πλήρη και σωστή αναδημοσιεύω του άρθρου της Αυγής. Δεύτερον αν όσα λες είναι αλήθεια γιατί δεν κάνεις αγωγή στην εφημερίδα και βγαίνεις στο τοπικό επαρχιακό σαιτ να δώσεις απάντηση; Κάτι δε δένει στην ιστορία Ταγκαλεγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις προβλημα με αγάπη και σεβασμο στο λεω για κοιταξε το

      Διαγραφή
    2. Κρίνεις εξ ιδίων όπως φαίνεται, οπότε ας κοιταχτεις καλύτερα διότι το πρόβλημα σου μάλλον είναι σοβαρότερο.Με αγάπη και σεβασμό στο λέω απευθύνσου σε ειδικό.

      Διαγραφή
  4. Ο Δήμαρχος τα λέει πολύ καλά. Η κυρία Πούλου δε θυμάται τι αποφάσιζε ως Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμαρχος αντί να μας πει τι κάνει αυτός για το ζήτημα για να θολώσει τα νερά και να μην δώσει απαντήσεις αναφέρεται στην Πουλου. Κάνει τα ίδια που κάνει ο Μητσοτάκης, τα ρίχνει όλα στο Σύριζα και κρύβει την ανικανότητα του να ανταπεξέλθει στις περιστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ