Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Έκκληση του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας να πάρει πίσω η Κυβέρνηση τα μέτρα για τους ναούς

 Άστραψε και βρόντηξε στο σημερινό κήρυγμά του ο μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.Γεώργιος κατά όλων εκείνων που προσπαθούν να επιρρίψουν τις ευθύνες στην Εκκλησία για τα νέα μέτρα που ανακοινώσε ο Πρωθυπουργός στους ναούς.


Συνέχεια Εδώ

11 σχόλια:

  1. Όταν έμειναν κλειστά όλα τα μικρά καταστήματα για 5 μήνες ούτε άστραψε και ούτε βρόντηξε. Όταν ο Ιησούς μίλησε για υποκριτές και φαρισαίους σε τέτοιες περιπτώσεις αναφερόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στηριξτε τα μαγαζια της θηβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στηριξτε τα μικρα μαγαζια της πολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφηστε το αγαπαμε τη θηβα μας στα λογια και βγειτε εξω να στηριξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δημαρχε τι θα γινει με τα μαγαζια αλλα λεγατε πριν τις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ. ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕ ΒΓΗΚΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να ψωνίσεις στο μαγαζί του άλλου (αντί για Αθήνα ) πρέπει να σου πει και καλημερα πρώτα. Νόμος. όταν ο άλλος πχ δεν σου μιλάει καλύτερο δεν είναι να πας στην Αθήνα να ψωνίσεις και να περάσεις δίπλα του με τα καινούργια σου ψώνια για να σκάσει λιγάκι ? καλό είναι να μάθουμε όχι να στηρίζουμε , να αλληλοστηριζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμενα η κομωτρια σημερα δεν μου ειπε καλημερα οποτε λογικα δεν ξαναπαταω ετσι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όλοι αυτοί που κοπτονται και γράφουνε στο ιντερνετ στηρίξτε τα μαγαζά της θήβας οι ίδιοι ψωνίζουνε ? εγώ με ένα καλάθι στο σούπερμάρκετ τους βλέπω όλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ