Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Φανή Παπαθωμά:Όλο το παλαιό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε Βοιωτίας είναι ανοιχτό

 Το καιρικό φαινόμενο ΕΛΠΙΔΑ που χτύπησε με σφοδρότητα και τον Νομό Βοιωτίας σταμάτησε σταδιακά στην επαρχία Λειβαδιάς σήμερα το πρωί και στην επαρχία Θήβας αργά το μεσημέρι.


Περισσότερα Εδώ

7 σχόλια:

  1. έχουνε υποχρέωση να ξεχιονίσουνε στη Θήβα , είναι υποχρεωτικό. πρέπει να ανοίξουνε τους δρομους και να ρίξουνε αλάτι. το λέει όλος ο κόσμος ότι δεν λειτούργησε τίποτα , πολλά σχόλια στο ίντερνετ με σοβαρά παράπονα , δεν είδαμε καθόλου μηχανήματα. στη γειτονιά μου ευτυχώς υπήρχε ένας ευσυνείδητος άνθρωπος που διέθετε τρακτέρ και πέρασε πολλές φορές πάνω κάτω και άνοιξε σχετικά τον δρόμο. ο δήμος εντελώς Απών ενώ είχε υποχρέωση να ενεργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και η περιφέρεια παντελώς απούσα.ΣΤη Θήβα δεν περασε εκχιονιστικό παρά μόνο σήμερα αργα το απόγευμα,ο δρόμος για νοσοκομείο κλειστός.Η Παπαθωμά βγαίνει να μας κοροιδέψει τώρα και φυσικά δεν πείθει κανέναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζάμπα οι φωτογραφίες που έβγαζες για τον δήθεν σχεδιασμό και τα δελτία τύπου που μοίραζες για να δηλώσεις ότι είσαι πανέτιμη για την κακοκαιρία. Κάνε την αυτοκριτική σου λοιπόν και πάψε να μας δουλεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και που να δεις το δήμο Αλιαρτου ποιο γρήγορα και από τον καρβουνυαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aυτή από καραΠασοκα έγινε Νεοδημοκράτισσα για την καρέκλα και τώρα περιμένεις να έχει μπέσα και να παραιτηθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ.ΑΠΟΤΟ 5%ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ10%.ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΤΟ.ΜΑΥΡΟ ΞΥΠΝΑΜΕ.ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ