Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Κακοκαιρία «Ελπίς:Ενημέρωση από τον Δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ενημέρωσε τους δημότες του για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στο Δήμο.


Συνέχεια Εδώ

15 σχόλια:

  1. Τώρα Αναστασίου ποιον δουλεύεις; Βγήκαν για το μεροκάματο οι άνθρωποι και όχι για βόλτα που ισχυρίζεσαι για να απλοποιηθεί τις ευθύνες σου; Έριξες αλάτι στους δρόμους; Γιατί δεν είδαμε ούτε ένα εκχιονιστικο; Για πες μας το βοήθεια στο σπίτι λειτουργούσε για να πάει φάρμακα στον κόσμο ή ήταν ακινητοποιημενο; Τι σχεδιάζεις τόσο καιρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ψεματα δεν ειναι ετσι , δεν υπαρχει η παραμικρη βοηθεια απο τον δημο. Ακομα να δουμε αυτοκινητο του δημου θηβαιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ αρεσει που γραφανε στο ιντερνετ πως ειναι προετοιμασμενοι. φαντασου να μην ηταν δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. που επιχειρησαν τα εκχιονιστικα ; μενω σε πολυ κεντρικο δρομο με μεγαλη κινηση και δεν ειδα κανενα για μια ολοκληρη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να δώσει σαφείς απαντήσεις! Ο δρόμος για το νοσοκομείο είναι ανοικτός; Οι κεντρικές αρτηρίες; Στο σιδηροδρομικο σταθμό απεγκλωβιστηκαν οι άνθρωποι; Το παλιομοδιτικο κόλπο με την ατομική ευθύνη έχει ξεφτυσει πείτε του και καλύτερα να δει την ανεπάρκεια του από το να κατηγορεί τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Κ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΑΣΕ ΤO FACEBOOK. ΙΣΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ. ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΟ. ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΛΠ ΜΗΧΑΜΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ , ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΧΙΟΝΙΑΔΩΝ ΠΑΓΕΤΟΥ ΚΛΠ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ επιμένω! Περμισσε κάνε ρεπορτάζ επιτέλους! Στο νοσοκομείο της Θήβας μπορεί να πάει κάποιος; Αν κάποιος έχει ανάγκη από φάρμακα που να απευθυνθεί; Στο Δήμο; Στην αστυνομία; Στην πυροσβεστική; Τα προβλήματα είναι υπαρκτα και οι απαντήσεις του δημάρχου γενικές και αοριστιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δήμαρχος κάνει πολιτική από το Facebook και από τη ζεστασιά του σπιτιού του ως φαίνεται και θεωρεί υπεύθυνο τον καιρό και τους δημότες που δεν είχαν να πάνε για μεροκάματο τη Δευτέρα αλλά για ψυχαγωγία στο χιόνι! Που τα λες αυτά ρε! Κατέβα στο πεζοδρόμιο, βγες στους δρόμους της πόλης να δεις το χάλι που κάνεις υποδείξεις από την πολυθρόνα και τη ζεστασιά του σπιτιού σου! Αντε γιατί το επόμενο βήμα είναι να σε πάρουν με τις χιονομπαλες οι δημότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ .ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΡΑΠΕΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ.ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καθαριστε τους δρομους παιδια , βγαλτε τα δημοτικα οχηματα εξω , πληρωνουμε πολλους φορους καθε χρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΕΧΙΟΝΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα παιδιά κοιμούνται, μην τα ενοχλείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ.....ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ