Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ «ΕΦΑΓΑΝ» 130.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 34ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ «ΜΑΓΙΑ»

Μάνα και γιος, ηλικίας 59 και 38 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, για απάτη και εκβίαση σε βάρος 34χρονης γυναίκας, την οποία εξαπατούσαν για δέκα ολόκληρα χρόνια με το πρόσχημα, ότι θα της έλυναν... τα μάγια που υποτίθεται ότι της είχαν κάνει άλλοι.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι στη διάρκεια της δεκαετίας η 59χρονη απέσπασε συνολικά 112.000 ευρώ από την 34χρονη, πείθοντάς την πως είναι μέντιουμ και θα την βοηθούσε να απαλλαγεί από τα "μάγια".

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, από τον περασμένο Μάρτιο, μάνα και γιος εκβίαζαν την 34χρονη γυναίκα ότι θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, που είχαν καταγράψει εν αγνοία της. Με αυτό τον τρόπο, της απέσπασαν επιπλέον 19.500 ευρώ.

Η γυναίκα κατέφυγε στην Αστυνομία και αμέσως μετά την παράδοση του τελευταίου ποσού, που ήταν σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα ψευτομέντιουμ συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα περίστροφο, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, εννέα φυσίγγια και μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας (laptop, tablet, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κάμερες, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές κλπ).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ