Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

“Νεκρώνει” το Δημόσιο από τις 12.00 - Συλλαλητήρια στο κέντρο

Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τη λήξη του ωραρίου πραγματοποιεί σήμερα η ΑΔΕΔΥ. Συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της Αθήνας.

Ρολά κατεβάζει το Δημόσιο από τις 12 το μεσημέρι. Η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί στάση εργασίας μέχρι τη λήξη του ωραρίου, αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας - κινητικότητας ενώ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13.00 στα Προπύλαια.

Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την ενεργοποίηση της τροπολογίας των υπουργών Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την οποία οδηγούνται σε καθεστώς υποχρεωτικής αργίας οι υπάλληλοι των ΑΕΙ και ΤΕΙ «με το σαθρό επιχείρημα ότι δεν απογράφησαν καθώς απεργούσαν».

Ραντεβού για τις 12.30 το μεσημέρι, επίσης στα Προπύλαια, έχουν δώσει καθηγητές, πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ και διοικητικοί υπάλληλοι του Πολυτεχνείου. Την ίδια ώρα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ οργανώνει πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Η ΟΛΜΕ κήρυξε δίωρες στάσεις εργασίας, από τις 12:00 έως τις 14:00 και από τις 14:00 έως τις 16:00.

Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας και ολονυκτία, με σκοπό τον αποκλεισμό του κτιρίου.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ