Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Τροχαίο με ένα νεκρό στη διασταύρωση Καπαρελλίου

Την τελευταία του πνοή άφησε  ένας 88χρονος απο το Καπαρέλλι,στο Νοσοκομείο Θηβών,μετά από τροχαίο ατύχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress.blogspot.gr, σήμερα περίπου στις 13.30 το μεσημέρι το αγροτικό, μέσα στο οποίο βρίσκονταν οι δυο ηλικιωμένοι προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο Μελισσοχωρίου Πλαταιών με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο αυτοκίνητο

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι τρεις επιβάτες του ΙΧ, ο οδηγός και ο 88χρονος συνοδηγός του αγροτικού.
Άμεσα στο σημείο έφτασε  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν οι τραυματίες στο νοσοκομείο Θηβών.Ο 88χρονος λίγο μετά την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο υπέστη ανακοπή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών  κατέληξε.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
 Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Βοιωτία                                          


Χθες (10-06-2016) το μεσημέρι περίπου στις 13.45’, στην 15η χ/θ της επαρχιακής οδού Θηβών - Πλαταιών Βοιωτίας, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 82χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε ένας 88χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος ημεδαπός και επέβαιναν ακόμη δύο 43χρονες ημεδαπές, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 88χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό του 82χρονου και των δύο 43χρονων γυναικών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Θηβών, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ