Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Γέμισε μαθητές το Κλειστό Αλιάρτου στους αγώνες Βόλεϊ και Ποδοσφαίρου Λυκείων Βοιωτίας-ΦΩΤΟ

Στο Κλειστό Γυμναστήριο και στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου ανεδείχθησαν οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες ομάδες Ποδοσφαίρου και Βόλεϊ των Λυκείων του Νομού Βοιωτίας
Όλες σχεδόν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου, Κλειστό Γυμναστήριο και Δημοτικό Στάδιο, αξιοποιήθηκαν από τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Βοιωτίας, για την πρόκριση των ομάδων που θα συμμετέχουν στους τελικούς περιφερειακούς αγώνες Ποδοσφαίρου και Βόλεϊ Στερεάς Ελλάδας.
Η αρτιότητα των υποδομών, η κεντροβαρική θέση του Δήμου καθώς και ο υψηλός βαθμός φιλοξενίας κάνουν ελκυστικές τις εγκαταστάσεις μας, τόσο στην διοργάνωση αθλητικών μαθητικών αγώνων, όσο και στη χρήση τους από διάφορους συλλόγους ή ομοσπονδίες. Ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων έχει δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση ότι οι αθλητικές μας υποδομές εξυπηρετούν πρωτίστους τους συλλόγους που έχουν έδρα το δήμο μας, αλλά διατίθενται και για την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων τοπικού ή γενικότερου ενδιαφέροντος.
Οι κερκίδες γέμισαν από μαθητές και πολίτες που παρακολούθησαν τους αγώνες.
Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου έγινε ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Λυκείων Αλιάρτου και Βαγίων και  στο κλειστό Γυμναστήριο Αλιάρτου, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΕΠΑΛ Θήβας και του Λυκείου Θεσπιών για το Πρωτάθλημα Βόλεϊ Λυκείων αγοριών του νομού καθώς και οι αγώνες μεταξύ του Λυκείου Βαγίων με το 3ο Γ.Ε.Λ. Θήβας  και του Γ.Ε.Λ. Αλιάρτου με το Γ.Ε.Λ. Θεσπιέων για το Πρωτάθλημα Βόλεϊ Λυκείων κοριτσιών.
Υπενθυμίζουμε, ότι την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί αγώνες μπάσκετ Νομού Βοιωτίας, στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το ενδοδημοτικό ντέρμπι βόλεϊ κοριτσιών μεταξύ του Γενικού Λυκείου Αλιάρτου και του Γενικού Λυκείου Θεσπιέων. Πριν την έναρξη του συγκεκριμένου αγώνα, στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την μνήμη του πρόωρα χαμένου δασκάλου του  Δημοτικού Σχολείου Θεσπιέων, Ηλία Ζελενίτσα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ







7 σχόλια:

  1. Μπράβο πολύ όμορφα μακάρι αυτά να τα γνωρίζαμε από πριν για να τα παρακολουθήσουμε απο κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να χαρείτε το γήπεδο και να πάρει αυξητικούς ρυθμούς η ανάπτυξη στην περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο. Μπράβο σε όσους κατάφεραν ένα κουφάρι να γίνει επιτέλους γήπεδο.Δήμαρχε άστους να χτυπιούνται η ΝΕΟΛΑΙΑ του Αλιάρτου θα σε ευχαριστεί για πολλά πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο δήμαρχε!!Τελικά ο δήμος στα χέρια σου άλλαξε μορφή. Έγινε αγνώριστος. Έργα ουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παν μετρο αριστον που ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι. Καντε και λιγο κρατει ρε παιδες. πολυ καλη οργανωση και πολυ καλες οι εγκαταστασεις .ειδικα το κλειστο Γυμναστηριο, αν και το Σταδιο δεν παει πισω. Τυχαια βρεθηκα και παρακολουθησα το ποδοσφαιρο συγχαρητηρια στα παιδια στους μαθητες και στις μαθητριες για την συμμετοχη. Αλλα νομιζω υπερβαλουμε λιγο, ειμαστε και λιγο των ακρων σαν λαος. Ενταξει καναμε καποιον αγωνα, αλλα αυτα σε προηγμενες κοινωνιες νομιζω πρεπει να ειναι αυτονοητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ