Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Σε ετοιμότητα για το νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας η Π.Ε.Βοιωτίας-ΒΙΝΤΕΟ


Με όλα τα μέσα είναι έτοιμη η Π.Ε.Βοιωτίας, να αντιμετωπίσει το νέο κύμα χιονιά που θα πλήξει  το Νομό Βοιωτίας,με πυκνές χιονοπτώσεις και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες  από τις 5  τα ξημερώματα.
Η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.Φανή Παπαθωμά σε περιοδεία της στα χωριά του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,περνώντας  απο το Νεοχώρι μας δήλωσε, ότι  στόχος της Π.Ε. Βοιωτίας είναι η   προστασία των πολιτών και προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα πιθανά προβλήματα που θα ανακύψουν από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων, οι αρμόδιες υπηρεσίες της  έχουν τεθεί σε επιφυλακή και είναι έτοιμες να συνδράμουν με τα διαθέσιμα μέσα, στα οποία περιλαμβάνονται εκχιονιστικά μηχανήματα,  φορτωτές και αλατιέρες.
Ανάλογα δε με την ένταση των φαινομένων δύναται να ενισχυθούν και από άλλα μηχανήματα, ενώ επισημαίνεται ότι η Π.Ε Βοιωτίας,διαθέτει επαρκή ποσότητα αλατιού που είναι αποθηκευμένη σε διάφορα σημεία, για τυχόν ανάγκες που θα παρουσιαστούν στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Permissospress,το χιόνι το περιμένουμε δεν μας περιμένει.
 

3 σχόλια:

  1. Ποια επάρκεια αλατιού ρε παιδιά. Που η μισή Λιβαδειά έχει γίνει παγοδρόμιο... Και δεν μιλάμε για απομακρυσμένα σημεία, η Καραγιανοπούλου και όλες οι διπλανές κατηφόρες και οδοί είναι για να τερματήσεις στην Λ. Αθηνών όπου και εκεί μόνο τα μηχανήματα πέρασαν και δίπλα από τα παρκαρισμένα έχει γίνει στηθαίο από το χιόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε οτι αφορά στο συγκεκριμένο θέμα γίνεται λόγος για το εθνικό επαρχιακό οδικό δίκτυο, αρμοδιότητας ΠΕΒ, τι δεν καταλαβαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν ο δήμος Λεβαδέων ξέμεινε από χιόνι θα πρέπει να απευθυνθεί στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης;; Εσύ δεν καταλαβαίνεις και χαλιέσαι! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ