Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ανοιχτοί είναι όλοι οι δρόμοι στο οδικό δίκτυο του Νομού Βοιωτίας

Σύμφωνα με το Τμήμα  Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας,ανοιχτοί είναι  όλοι οι κεντρικοί δρόμοι στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Βοιωτίας.

Η κυκλοφορία σε όλο το οδικό δίκτυο της Βοιωτίας διεξάγεται κανονικά, ακόμη κι αν σε κάποιες περιοχές απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης. Τα μηχανήματα – οχήματα (αλατιέρες) της Π.Ε.Βοιωτίας επιχειρούν διαρκώς σε όλο το Νομό κρατώντας ανοιχτούς τους δρόμους.

Πάντως, τόσο απο το Τμήμα  Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, όσο και από την Τροχαία συστήνεται προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι συνθήκες που επικρατούν είναι ασυνήθιστες και σε πολλά σημεία  υπάρχει ακόμα πάγος στο οδόστρωμα με συνέπεια να υπάρχει ολισθηρότητα.
Oι οδηγοί  πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες αφού οι συνθήκες μπορεί να αλλάξουν από ώρα σε ώρα.
Παράλληλα, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία για τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων, από το 4ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θήβας, στο ρεύμα προς τη Θήβα,  ενώ τα υπόλοιπα οχήματα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.


3 σχόλια:

  1. ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ!!!ΟΥΤΕ ΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ!!ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο χωριό που μένω εγω εντός δήμου Αλιάρτου πέρασε εξω απο το σπίτι μου ενα εκχιονιστικο μηχάνημα το οποίο δεν έριχνε ούτε αλάτι αλλά ουτε καθάριζε τον δρόμο. Απαραδεκτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ