Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά τα σχολεία αύριο στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων-Ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί

Κλειστά και αύριο 11/1/2017 τα σχολεία – Ανοικτοί οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Από το γραφείο του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων ανακοινώνεται ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, χιονοπτώσεων, παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση), που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, θα παραμείνουν κλειστές.

Αντίθετα, ανοικτές θα παραμείνουν και θα λειτουργήσουν κανονικά οι δομές: Βρεφονηπιακός Σταθμός Αλιάρτου και οι δυο Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου (Παιδικός Σταθμός Αλιάρτου και Παιδικός Σταθμός Θεσπιέων-ΔΔ Μαυρομματίου), για την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονιών. H προσέλευση των βρεφών/νηπίων είναι προαιρετική.

Συνεχής ενημέρωση μπορείτε να λαμβάνεται από την ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr ή στo τηλέφωνo του Δήμου 2268350211.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

9 σχόλια:

  1. Να πάει ένας υπάλληλος του Δήμου στις 6 νωρίτερα να ανάψει κανα καλοριφέρ σε κανα παιδικό σταθμό και βρεφονηπιακό που μπαίνουν τα παιδιά και είναι παγωμένα τα κτίρια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα οι παιδικοι σταθμοι εχουν προσωπικο να πανε αποψε και να το κανουν αυτο.

      Διαγραφή
  2. 4.17 δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα το προσωπικο του παιδικου σταθμου ειναι ολοι εκτος αλιαρτου (εκτος απο την μαγειρισσα που δεν ειναι και σε αυτο αυτη υπευθυνη αρκετα κανει) επισης ερχονται τις καλες μερες στις 9 θα πανε απο αποψε σημερα για να σκεφτουν τα παιδακια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχην με λενε 4.19 και οχι 4.17 που λες. Αυτος ειναι ξαδερφος μου αλλ μοιαζουμε και μπερδευτικες. Ακου τωρα σοβαρα. Δουλευω σε φαμπρικα και δεν καταλαβαινω τι μου λες. Ειναι εργασιμη μερα κι ας εχει ενα μετρο χιονι δεν κουραζεστε και πολυ.γι αυτο αν συνεχιστει αυτη η συζητηση να ξερετε οτι εκτιθεστε.

      Διαγραφή
  3. συμφωνω ολες οι μερες εργασιμες ειναι.....για σενα κ για μενα που δουλευουμε στον ιδιωτικο, οχι ομως για τους δημοσιους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη διαφωνείτε τζάμπα ρε παιδιά, υπάρχει φθηνός εξοπλισμός που συνδέεται και με το τηλέφωνο τον οποίο μπορεί να τον προμηθευτεί ο δήμος και να το παίρνεις τηλέφωνο το μηχάνημα από μακριά και να ανάβει το καλοριφέρ.
    Και έτσι όλα καλά, να μην πληρώνουμε και υπερωρίες στους υπαλλήλους για μια τόσο εύκολη διαδικασία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντρέπομαι που είμαι δημότης αυτού του τόπου!!!
    Ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου !!!
    Δείτε, σε καμία άλλη ανάρτηση , πλην των δικών μας , δεν υπάρχει ούτε ένα σχόλιο.
    Ο δε τύπος που γράφει χωρίς τόνους είναι μάλλον το ufo 4.19
    Από ορθογραφία δε είστε άπιαστοι. Καλά δεν ντρέπεστε όταν γράφετε;
    Ρωτήστε το διπλανό σας. Ανοίξτε κάποιο λεξικό... Γινόμαστε ρεζίλι όλοι μαζί...
    Καλύτερα παίξτε με το fb. Εκεί δε σας πιάνει κανείς... Αστέρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εχεις να πεις εσυ στο σχολιο που εκανα παρακατω...

      Διαγραφή
  6. Την Παρασκευή 13/01/17 το λυκειο Αλιάρτου λειτούργησε στης 10:00 π.μ. χωρις καλοριφερ σε καποιες τάξεις με αποτέλεσμα τα παιδια να κρυώνουν .... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ