Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Δυτική Ελλάδα, τη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο, ενώ τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επεκταθούν σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές
Επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα Τρίτη.

Μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Δυτική Ελλάδα, τη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο, ενώ τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επεκταθούν σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονα. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικός καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονα. τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στην Ηπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα από τις μεσημβρινές ώρες στη νότια Πελοπόννησο και από τις βραδινές ώρες πιθανώς πρόσκαιρα στις υπόλοιπες περιοχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά από το απόγευμα.
Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά και τα νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες πιθανώς να είναι πρόσκαιρα κατά τόπους έντονα.
Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονα.
Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες πιθανώς να είναι πρόσκαιρα κατά τόπους έντονα.
Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ