Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Συμπαράσταση απο τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων στους 77 διωκόμενους Βοιωτούς πολίτες


Όχι στην ποινικοποίηση των Κοινωνικών Αγώνων
Σθεναρά εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην ποινική δίωξη 77 Βοιωτών συμπολιτών μας, για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση κατά της υποβάθμισης των δομών υγείας του Νομού, που διοργανώθηκε τον Ιούλιο του 2014 από διάφορους φορείς μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων.
Η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η συμμετοχή τους σε νόμιμες και μη βίαιες κινητοποιήσεις, εκτός από ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα είναι κυρίως υποχρέωση προβλεπόμενη από το Σύνταγμα.
Προσωπικά ως Δήμαρχος οφείλω να τους ευχαριστήσω που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας καθ’οσον ένα από τα αιτήματα εκείνης της κινητοποίησης ήταν και η στήριξη του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου.
Στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα εκδοθεί ψήφισμα υποστήριξης και φυσικά στις 23 Μαϊου, ημέρα της δίκης, θα ήμαστε στα δικαστήρια της Θήβας να εκφράσουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας.
Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος

6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΡΙZEI ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και οι βλακες χρειαζονται σαν εσενα χρειαζονται στηριξη

      Διαγραφή
  3. Δήμαρχος με τα όλα του.παντού παρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κέντρο υγείας Αλιάρτου θα είχε κλείσει αν τοσα χρόνια δεν εβαζε πλάτη ο δημαρχος. Εμείς που δουλευουμε εκεί ξέρουμε τι κάνει και για το κεντρο υγείας και για τα ιατρεια των χωριων. Επίσης και ο εμπορικός συλλογος μας βοηθάει πολύ.
    Και εμείς σαν εργαζόμενοι στο Κ.Υ.Αλιάρτου είμαστε δίπλα στους συμπολίτες που διωκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ