Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Με ενδιαφέρουσα ομιλία θα γιορτάσει την Ημέρα της Μητέρας ο Σύλλογος Γυναικών Θεσπιών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΕΣΠΙΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/5/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00μμ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ:<<ΘΕΣΠΙΣ>> NA ΓIOΡTAΣOYME THN HMEΡA THΣ ΜΗΤΕΡΑΣ , ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟ- ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΠΑΛΛΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: <<OIKOΓΕΝΕΙΑ.Ο ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ>>.
ΣTHN OMIΛIA TOY  ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ  ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΞΙΑ. ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠ΄ΑΥΤΗΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ. ΠΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΚΥΡΙΩΣ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΚΡΙΣΗΣ.>>
 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

8 σχόλια:

  1. τοσα χρονια ζητουσαμε μια αιθουσα για να γίνονται ομιλίες και τωρα που υπαρχει συνεχιζουμε και τις κανουμε στις καφετεριες!

    ειμαστε ωραιοι και μετράμε...τρομάρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα είναι αχάριστος ο κόσμος το δείχνει με κάθε τρόπο, με όλους τους τρόπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ10 Μαΐου 2017 στις 12:15 μ.μ.

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ. Ο ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εφόσον υπάρχει αίθουσα γιατί να μη γίνονται εκεί οι ομιλίες? έχετε δίκιο. Όμως εσείς που είστε έτοιμοι να σχολιάσετε και να κρίνετε με το που δείτε κάτι στραβό,θα μπορούσατε να συμμετέχετε σε κάποιο από τους συλλόγους που προαναφέρατε και μέσω αυτών να εκφράσετε τις απόψεις σας και να συμβάλλετε!!! Αφού τα στραβά τα βλέπετε, γιατί δεν βοηθάτε να διορθωθούν;;;το λέω με όλη τη καλή μου διάθεση γιατί με τη γκρίνια δεν βγαίνει τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ,ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΚΡΙΤΙΚΗ,ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΟΝΙΜΑ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ,ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ;

      Διαγραφή
  5. Κάντε όμως και κάτι άλλο πέραν της κριτικής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ομιλία εν μέρει οφείλεται να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα, διαφορετικά γιατί δημιουργήθηκε. Όσο για τους συλλόγους πράττουν ανάλογα με τον κόσμο που τους ακολουθεί. ο νοών νοείτο. Λόγου χάρη δεν μπορεί να γίνει πεζοπορία με 5 άτομα.Κι κάτι τελευταίο, βρείτε ενδιαφέροντα στην ζωή σας ,προστατέψετε τις οικογένειες σας.
    Κούνου Σταυρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι ξέρουν να κρίνουν, Το κάνουν ενώ κάθονται στον καναπέ και χαζεύουν στο ίντερνετ.1ον: Να σηκώσουν τα μανίκια και να βοηθήσουν τους συλλόγους αν θέλουν να προχωρήσουν σαν πολίτες αυτού του τόπου. 2ον:η κριτική είναι καλοδεχούμενη Όταν είναι καλοπροαίρετη και από άτομα που συμβάλουν στα κοινά. Και 3ον:εκ του ασφαλούς πίσω από την ανωνυμία, όλου ξέρουμε να κακολογουμε. Το θέμα είναι Ποιός εχει τα κότσια να το κάνει επώνυμα ;; ΕΛΈΝΗ ΡΟΥΣΕΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ