Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Ανήλικοι ΡΟΜΑ είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στη γέφυρα της Θήβας


Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (4) κλοπές, οι οποίες διαπράχθηκαν κυρίως σε βάρος διερχόμενων οδηγών οχημάτων, στη γέφυρα του Πυρίου Θηβών Βοιωτίας
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις (4) ημεδαποί, εκ των οποίων οι τρεις ανήλικοι
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο ημεδαποί (ένας άνδρας και μία γυναίκα), κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων
Σημειώνεται ότι οι (4) κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, με την εξάρθρωση εγκληματικής σπείρας, τα μέλη της οποίας ενέχονταν στην διάπραξη σωρείας ληστειών, κλοπών και φθορών, κυρίως στη γέφυρα του Πυρίου Θηβών

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκαν συνολικά τέσσερις (4) κλοπές, οι οποίες διαπράχθηκαν κυρίως σε βάρος διερχόμενων οδηγών οχημάτων, στη γέφυρα του Πυρίου Θηβών Βοιωτίας.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 25, 17, 15 και 12 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Όπως προέκυψε οι κατηγορούμενοι, το χρονικό διάστημα από 01 έως και 14-04-2017, δρώντας κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, αφαίρεσαν από τα θύματά τους κυρίως χρηματικά ποσά, κοσμήματα, καθώς και διάφορα προσωπικά τους έγγραφα και αντικείμενα.
Επιπλέον στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνονται δύο (2) ακόμη ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 47χρονος και μία 37χρονη, κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.
Σημειώνεται ότι την 21-02-2017, μετά από στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στον Οικισμό του Πυρίου Θηβών, εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, πολυμελής εγκληματική σπείρα ημεδαπών, η οποία είχε διαπράξει σωρεία ληστειών, κλοπών και φθορών, ομοίως στη γέφυρα του Πυρίου, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας.
Συγκεκριμένα, είχαν συλληφθεί τότε εννέα (9) συνολικά μέλη της σπείρας, μεταξύ των οποίων και οι τέσσερις κατηγορούμενοι, ενώ είχαν εξιχνιασθεί (6) ληστείες, (1) απόπειρα ληστείας, (15) κλοπές, (4) απόπειρες κλοπών και (16) φθορές (σχετικό το από 22-02-2017 Δελτίο Τύπου).
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών, στην διάπραξη και άλλων συναφών αξιόποινων πράξεων.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

4 σχόλια:

  1. NΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ; ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως θα έπρεπε να ελεγθεί πώς τα συγκεκριμένα άτομα κυκλοφορούσαν ελεύθερα αφού είχαν συλληφθεί τον Φεβρουάριο για παρόμοια αδικήματα;;; Σε ποιον Εισαγγελέα να διαβιβαστεί η δικογραφία ρε παιδιά;;; Στον ίδιο Εισαγγελέα που τους άφησε ελεύθερους δύο μήνες πριν;;; Κοροϊδευόμαστε τώρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν εντολή από την πολιτική ηγεσία να μην τους κάνουν τίποτα γιατί​ από τους γύφτους έρχονται στη εξουσία.
    Χρόνια τώρα τα δύο μεγάλα κόμματα (ΠΑΣΟΚΟΣΎΡΙΖΑ, ΝΔ), συναγωνίζονται ποιος θα τους έχει ψηφοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπεις αυξάνεται ο πληθυσμός των γύφτων με ρυθμο γεωμετρικής προόδου και μπορούν άνετα να ανεβοκατεβαζουν κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ