Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Φωτιά απο κεραυνό ξέσπασε ανάμεσα σε Πλαταιές και Καπαρέλλι-ΦΩΤΟ

Φωτιά που προκλήθηκε απο κεραυνό, εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα  ανάμεσα στις Πλαταιές και στο Καπαρέλλι,δίπλα απο εργοστάσιο κατασκευής ξύλινων επίπλων.
Καίει δασική έκταση, κυρίως πουρνάρια και πεύκα.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο των Πλαταιών κ.Φίλη μας ανέφερε ότι η φωτιά είναι σε εξέλιξη και δεν  κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές,καθώς και το εργοστάσιο.

 Στο σημείο επιχειρούν τρια  οχήματα της Πυροσβεστική Θηβών, υδροφόρες και μηχανήματα του Δήμου Θηβαίων   και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.
ΝΕΟΤΕΡΑ
Σβήστηκε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα στο Καπαρέλλι και έκαψε 40 περίπου στρέμματα δασικής έκτασης. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς πήραν μέρος 8 οχήματα της Πυροσβεστικής Θηβών,  Λιβαδειάς,Οινοφύτων  με 16 πυροσβέστες,υδροφόρες του Δήμου Θηβαίων,τρία ειδικά οχήματα UNIMOC και υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Βοιωτίας και δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Στο σημείο παραμένει δύναμη της Πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπυρώσεις.








4 σχόλια:

  1. Αγαπητε δημοσιογραφε μηπως ειχες παει σε αλλη φωτια; οι υδροφορες τα ειδικα οχηματα UNIMOC καθος και ο εκσκαφεας του κυριου Γερογιαννη εργαστικαν στο συμβαν για λογοριασμο της Π.Ε.Βοιωτιας υπο την εντολη της κυριας παπαθωμα που ηταν παρον στο συμβαν μαζι με τον κυριο μπακομητρο και καθοδηγηση απο τους κυριους Μεταξα κι εμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω ειμουν εκει μιση ωρα μετα αφοτου επιασε η φωτια,τι ωρα ηρθαν ρε μεγαλε οταν εσβησε η φωτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ εκεί δεν ήμουν αλλά ήταν ο πατέρας μου ως μάχιμος πυροσβέστης της υπηρεσίας Θηβών από την αρχή ως το τέλος και νιώθω υπερήφανη που ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες δίνει την ψυχή του για λιγότερη καμμένη γη και ανθρώπινες ζωές. γύρισε στο σπίτι μας σώος για ακόμη μία φορά . Μπράβο σε.όλους. όσους βοήθησαν. (Η κόρη του μπαμπά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ