Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Υπέροχο θέαμα απο τα χορευτικά συγκροτήματα στο Μαυρομμάτι-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου,στην πλατεία Μαυρομματίου,η ετήσια εκδήλωση του χορευτικού Μαυρομματίου,που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Χορευτικός  Σύλλογος  Μαυρομματίου με τη στήριξη του Δήμου  Αλιάρτου Θεσπιέων.
 Η κατάμεστη πλατεία πλημμύρισε από όμορφες παραδοσιακές στολές το βράδυ του Σαββάτου και οι θεατές  είχαν την ευκαιρία να να δουν και να χειροκροτήσουν χορευτικά συγκροτήματα,  με χορούς της πατρίδας μας.
Ευχαριστήρια Επιστολή του Συλλόγου
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ
Ευχαριστήρια Επιστολή
Το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες & όλους για την παρουσία τους στην Ετήσια Εκδήλωση του Χορευτικού μας  που πραγματοποιήθηκε την 01/07/2017  με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς και όλα τα μέλη, τους φίλους και τους εκπροσώπους συλλόγων & φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγαλύτερο μπράβο στα χορευτικά τμήματα και τον Χοροδιδάσκαλό μας  Κο Καλαντζή Αθανάσιο όπως επίσης και στα χορευτικά τμήματα Θεσπιών , Λεονταρίου , Άσκρης που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους Τα παιδιά που συμμετείχαν στα τμήματα του συλλόγου μας αλλά και τις οικογένειές τους για την συμπαράστασή τους
Θα ήταν παράβλεψη μας να μην ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την ευγενική χορηγία τους, και όλους όσους εργάστηκαν για την υπέροχη αυτή βραδιά.
 ΄΄ ενωμένοι για την διατήρηση των τοπικών μας παραδόσεων ΄΄

Ευχόμαστε σε όλους σας καλό το υπόλοιπο καλοκαίρι, να είμαστε όλοι καλά να ξανασμίξουμε του χρόνου.
Εκ μέρους του Δ.Σ.

Του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Μαυρομματίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ