Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων-Δείτε τα θέματα

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις   19  ΙΟΥΛΙΟΥ 2017  ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19:00  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                                                          ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ
Π Ι Ν Α Κ Α Σ
ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΙΣ  19-07-2017

1ο. Έγκριση για την τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. με  προσθήκη κενών οργανικών θέσεων ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας σύμφωνα με την εγκ. 19 αρ. Πρωτ. 22159/30-6-2017 του Υπ. Εσωτερικών (σχετ. η υπ’ αριθ. 5/2017 απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής).

2ο. Λήψη απόφασης για την χωροθέτηση της εμποροπανήγυρης στη Δημοτ. Κοιν. Θήβας, έτους 2017 (θέμα από αναβολή)  (απόλυτη πλειοψηφία).

3ο. Έγκριση για τη μεταφορά και εγκατάσταση του Λιμεναρχείου Δομβραίνας σε χώρο εντός του Δημοτικού Καταστήματος της Τ.Κ. Δομβραίνας.

4ο. Έγκριση για τη συνέχιση του προγράμματος ολοκληρωμένης ανακύκλωσης και διαχείρισης Μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων με την εταιρεία RECYCOM (Σχετ. η υπ’ αριθ. 39/2017 απόφαση Επ.Π.Ζ).

5ο. Έγκριση  για τη διάθεση θέσεων Μαθητείας στα ΕΠΑΛ και ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2017-2018, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 1161/29-6-2017 πρόσκληση του Υπ.Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

6ο. Έγκριση της υπ’ αριθ. 127/2017 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (ΔΟΘ), για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης δημοτικού κτηρίου πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θήβας για τη στέγαση του αρχείου της Βιβλιοθήκης.

7ο. Λήψη απόφασης για τη διαμόρφωση χώρου ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων  deck επί των οδών Επαμεινώνδα και Πλουτάρχου γωνία έμπροσθεν καταστήματος πρώην «Μελωδείο».

8ο. Λήψη απόφασης για την παράταση περάτωσης των εργασιών για το έργο με τίτλο : «Βελτίωση κτηρίου για δημιουργία χώρου άσκησης Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στην Τ.Κ. Ελλοπίας του Δ.Θηβαίων».

9ο. Λήψη απόφασης για την τακτοποίηση  κατανομής ποσού από το Πράσινο Ταμείο.

10ο. Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης και τον  τρόπο εκτέλεσης του έργου : «Βελτίωση  επισκευή κλειστού Γυμναστηρίου «Χρήστος Βουδούρης».

11ο. Έγκριση τεχνοοικονομικής μελέτης της ΔΕΔΔΗΕ Θήβας, για την επέκταση δικτύου Φ.Ο.Π. στην Τ.Κ. Πλαταιών.

12ο. Έγκριση τεχνοοικονομικής μελέτης της ΔΕΔΔΗΕ Θήβας, για την τοποθέτηση νέας παροχής Πίλαρ Δημοτικού φωτισμού στην οδό Νικολιδάκη στη Θήβα.





1 σχόλιο:

  1. για το ποδοσφαιρο δεν υπαρχει θεμα στο δημοτικο συμβουλιο? ποσα χρηματα θα δοθουνε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ