Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Τι απαντά ο Κώστας Μπακογιάννης για τον θώκο του δημάρχου Αθηναίων

Μια… συμβουλή του παππού του επικαλέστηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου Αθηναίων στις εκλογές του 2019.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Βήμα της Κυριακής», ο περιφερειάρχης ρωτήθηκε για το σχετικό ενδεχόμενο και, επικαλούμενος τη συμβουλή του παππού του ο οποίος -όπως εξήγησε ο ίδιος ήταν παπάς- είπε: «“τα σκαλιά να τα ανεβαίνεις ένα-ένα, για να τα ξαναβρείς όταν κατέβεις”. Η συζήτηση λοιπόν αυτή ούτε με αφορά ούτε με απασχολεί. Ο κόσμος με έστειλε στη θέση του περιφερειάρχη και την τιμώ κάνοντας τη δουλειά μου όσο μπορώ καλύτερα».

Αναλυτικότερα, το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του κ. Μπακογιάννη στο «Βήμα της Κυριακής» :

-Αυτές τις ημέρες το όνομά σας «παίζει» παντού – πέρα από τον γάμο σας – για το ενδεχόμενο να διεκδικήσετε τον θώκο του δημάρχου Αθηναίων στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αν και νωρίς ακόμη, τι απαντάτε;

-«Ξέρετε, είχα έναν παππού παπά, ο οποίος πάντοτε με συμβούλευε “τα σκαλιά να τα ανεβαίνεις ένα-ένα, για να τα ξαναβρείς όταν κατέβεις”. Η συζήτηση λοιπόν αυτή ούτε με αφορά ούτε με απασχολεί. Ο κόσμος με έστειλε στη θέση του περιφερειάρχη και την τιμώ κάνοντας τη δουλειά μου όσο μπορώ καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ