Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Τελικά δεν ήταν αδυναμία του Δήμου Θηβαίων αλλά αδιαφορία -Μάζεψαν τα σκουπίδια από τα Χώστια



Τελικά μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος συνεργείο του Δήμου Θηβαίων  μάζεψε τα σκουπίδια, όπως μπορείτε να δείτε στις  φωτογραφίες(.Δείτε ΕΔΩ την καταγγελία)


ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ Δ.ΘΗΒΑΙΩΝ 

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ανέλαβαν την πρωτοβουλία να καθαρίσουν αυτού του είδους την χωματερή (όπως η φωτογραφία) που δημιουργούσε πρόβλημα στην υγεία της Τ.Κ. Χωστίων και γενικά δημιουργούσε μια άσχημη εικόνα στο χωριό μας.
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο να συμπεράνει ο κάθε κάτοικος της Τ.Κ. Χωστίων, ότι τελικά δεν ήταν αδυναμία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Θηβαίων, αλλά ήταν πλήρης αδιαφορία στο να δώσει λύση σ' αυτού του είδους το πρόβλημα.
Αλλοίμονο αν όλα τα προβλήματα της Τ.Κ. Χωστίων θα λύνονται κατά αυτόν τον τρόπο τον καταγγελτικό, αλλά διαπιστώνεται πως είναι ο μόνος τρόπος να λύνονται τα προβλήματα.

Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΗΣ Τ.Κ. ΧΩΣΤΙΩΝ

ΔΕΔΕΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ


2 σχόλια:

  1. Την ηληθιοτητα εκείνου που τα πέταξε την προσπερνουμε πολύ εύκολα. Με αυτον τον τρόπο φτιαχνουμε τον επόμενο που θσ τα πετάξει οπουδήποτε και θα φταιει παλι ο Δημαρχος. Ειμαστε ωραιοι!!!!! Δημαρχε μην ακους τις ανοησιες συνέχισε την καλη δουλειά που κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι δήμαρχε, συνέχισε να λύνεις ζητήματα μόνο οταν σε θίγουν δημόσια.. Κάτι είναι κ αυτό! Για την ιστορία το θέμα ειναι χρόνιο οπως χρόνια είναι και η αδιαφορία του Δημάρχου για την Τοπική Κοινότητα Χωστίων σε όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ