Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Αλλάζουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Υλίκης

Η Νέα Οδός ανακοινώνει την εκ νέου τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που είναι σε ισχύ από τις 13 Ιουνίου στον Αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ στην περιοχή της λίμνης Υλίκης, με στόχο τη διενέργεια εργασιών κατασκευής του τμήματος Υλίκη – Κάστρο. Η μεταβολή αφορά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 11 Ιουλίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής:

Α) Από το 99ο χλμ. έως το 98ο χλμ.  σε μια λωρίδα κυκλοφορίας στο υφιστάμενο ρεύμα προς Αθήνα.

Β) Από το 98ο χλμ. έως και το 95,5ο χλμ. θα πραγματοποιείται εκτροπή (αμφιδρόμηση των 2 ρευμάτων) στο νεοκατασκευασθέν τμήμα (στον κλάδο που μελλοντικά θα εξυπηρετεί το ρεύμα προς Αθήνα) με την κίνηση να διεξάγεται και πάλι από μια λωρίδα.

Τέλος, από την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία θα ισχύουν τα ακόλουθα:

Α) Αμέσως μετά τα μετωπικά διόδια της Θήβας και μέχρι το 95,5ο χλμ., η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Β) Από το 95,5ο χλμ. έως και το 98ο χλμ. θα πραγματοποιείται εκτροπή (αμφιδρόμηση των 2 ρευμάτων) στο νεοκατασκευασθέν τμήμα (στον κλάδο που μελλοντικά θα εξυπηρετεί το ρεύμα προς Αθήνα) με την κίνηση να διεξάγεται και πάλι από μια λωρίδα.

Γ) Στο 98ο χλμ. θα γίνεται επανείσοδος στο υφιστάμενο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία το οποίο και διαθέτει 2 λωρίδες κυκλοφορίας και ΛΕΑ.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
thebest.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ