Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Θρήνος: Πολύνεκρο τροχαίο στην Εύβοια- Αυτοκίνητο με παρέα παιδιών έπεσε σε γκρεμό-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Εύβοια αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lamiareport. ένα αυτοκίνητό που κινούνταν μεταξύ Πλατάνας και Στομίου, κοντά στην Κύμη, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γκρεμό στην άκρη της θάλασσας

Στο αυτοκίνητο επέβαινε μια παρέα πέντε παιδιών, ηλικίας από 25 - 37 ετών περίπου, όλοι κάτοικοι Κύμης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 νεκρούς και δυο πάρα πολύ σοβαρά τραυματίες.

Μεταξύ των νεκρών και η αρραβωνιαστικιά του οδηγού, ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και διακομίζεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δεν έχει προσδιοριστει ακόμα η ώρα του τραγικού συμβάντος. Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου.

Οι πληροφορίες λένε ότι η 5μελης παρέα επέστρεφε από διασκέδαση.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης και ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρούς και τραυματίες.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Εύβοια                                          


Σήμερα (22-07-2017) πρωινές ώρες, στην 5η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Παραλίας Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου, περιοχή «Μεγάλος Βράχος», Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη μία 26χρονη ημεδαπή και τρεις άνδρες ηλικίας 30, 31 & 38 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα η 26χρονη, ο 30χρονος και ο 38χρονος, ενώ οι δύο 31χρονοι (οδηγός & συνεπιβάτης), διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ