Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Χαλβατζής:“ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”


Έχουν γνώσιν οι φύλακες

Μέσα στη δίνη των γεγονότων που μας ταλαιπωρούν και μας απογοητεύουν, κάποιοι θεωρούν ότι έχουν υποχωρήσει οι αρχές και οι αξίες μιας υγειούς κοινωνίας, ισοπεδωθήκανε τα πάντα, απωλέσθηκε η μνήμη του χθες και άρα μέσα στην γενική σύγχυση που επικρατεί, μπορούν να λένε και να κάνουν ότι θέλουν, αφού και  “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”.
Βεβαίως “πλανώνται πλάνην οικτράν”, όποιοι έχουν προσχωρήσει σε αυτό το δόγμα, διότι οι πολίτες έχουν αποδείξει διαχρονικά, ότι διαθέτουν και μνήμη και κρίση για την αναζήτηση της αλήθειας.

Η ανακοίνωση του αντιδημάρχου Θηβαίων, μετά το ατυχές και καταδικαστέο απ’ όλους συμβάν του ξυλοδαρμού, χωρίς να αναφέρει οτιδήποτε που αφορά στο εν λόγω συμβάν, για το οποίο επίσης τίποτε δεν γνώριζε ο Δήμαρχος, όπως μας ενημέρωσε σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την συζήτηση, κάνοντας μια αναφορά – αναδρομή στα του ποδοσφαίρου και ειδικότερα στην ομάδα του Α.Ο Η ΘΗΒΑ.

Αφού εκθειάζει τον εαυτό του για την κοινωνική του προσφορά και την βοήθεια που προσφέρει τα τελευταία είκοσι χρόνια στην ομάδα του Α.Ο. Η ΘΗΒΑ, (με ποιο τρόπο, δεν μας λέει;) εγκαλεί τον κ. Κώστα Βενιζέλο για την παραίτηση του από το τελευταίο Δ.Σ. της ομάδας και κατηγορεί εμένα για την δήθεν εγκατάλειψη της ομάδας το 2007.

Δεν έχω καμία διάθεση, όπως έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη, να εμπλακώ σε μια τέτοια συζήτηση, που αφορά στο ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησα με αγάπη και σεβασμό για πολλά έτη, αλλά πλέον από το 2007 και μετά το παρακολουθώ από την θέση του απλού φιλάθλου. Οφείλω όμως να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας αλλά και τους συμπολίτες μας, για τα αναφερόμενα από τον κ. Αντιδήμαρχο και να δώσω με έγγραφα- ντοκουμέντα και όχι με “αερολογίες” τα ακριβή γεγονότα, αυτής της αναγκαστικής αποχώρησης, από την ομάδα και το ποδόσφαιρο συνολικά.

Είναι γνωστό ότι η ομάδα του ΑΟ Η ΘΗΒΑ μετά από δυο συνεχόμενες επιτυχημένες χρονιές το 2005-2007 (2005-2006 πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής και άνοδο στη Γ’ Εθνική, 2006-2007 αξιόλογη παρουσία στην Γ’ Εθνική) υπό την προεδρία του κ. Γιάννη και της κας Βάσως Κοροπούλη και λόγω αξεπέραστων οικονομικών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, κινδύνευε με πτώση στο τοπικό πρωτάθλημα.

Όντας πρόεδρος του ερασιτέχνη Α.Ο Η ΘΗΒΑ και με τη βοήθεια φίλων και επαγγελματιών της πόλης μας, καταφέραμε σε χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, να μετατρέψουμε την ΠΑΕ (Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία)  σε ΤΑΠ (Τμήμα Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) και να συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.

Εξ ’αρχής είχα δηλώσει ότι θα παραμείνω πρόεδρος για όσο διάστημα χρειαστεί, μέχρι να βρεθεί μια διάδοχη κατάσταση, που να μπορεί να ανταπεξέλθει στα οικονομικά βάρη μιας τέτοιας προσπάθειας.

Τον Δεκέμβριο του 2007 και αφού μέχρι τότε εναγωνίως ζητούσαμε βοήθεια για την αντιμετώπιση των δυσβάστακτων οικονομικών απαιτήσεων, που είχαν γίνει ακόμα μεγαλύτερες λόγω διακοπής του πρωταθλήματος, αφού η διοργανώτρια αρχή δεν κατέβαλλε στις ομάδες τα οφειλόμενα από τηλεοπτικά δικαιώματα και διαφημίσεις, μια ομάδα φιλάθλων με επικεφαλής τον κ. Α. Χατζησταμάτη με εξωθεσμικό τρόπο απαίτησε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, στηριζόμενη υποτίθεται από ένα Ελληνοαμερικανό ομογενή, ο οποίος όμως ποτέ δεν ενεφανίσθει αυτοπροσώπως.

Σεβόμενος την ιστορία του Συλλόγου, τον οποίο όπως είναι γνωστό έχω υπηρετήσει από όλες τις θέσεις, ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και μετέπειτα παράγοντας, αλλά και την διάθεση του φίλαθλου κόσμου την δεδομένη περίοδο, παραδώσαμε την ομάδα.

Τα έγγραφα αυτής της παράδοσης – παραλαβής σας τα κοινοποιώ για επιβεβαίωση και αποκατάσταση της αλήθειας.

Περιληπτικά σας αναφέρω ότι παρεδόθησαν όλα τα βιβλία με πλήρη εγγραφή των Διοικητικών και οικονομικών ενεργειών της διοίκησής μας.

Τα οικονομικά στοιχεία υποστηρίζονταν από λογιστικό γραφείο της πόλης μας και όπως θα δείτε υπάρχει οικονομικό άνοιγμα μεταξύ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ 38.455 €, το μεγαλύτερο ποσό των οποίων κάλυψα με δικά μου χρήματα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη ως πρόεδρος, έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη για το υπόλοιπο διάστημα.

Θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο γίνεται ακόμη και σήμερα με τα οικονομικά δεδομένα και ο κύριος Αντιδήμαρχος θα μας δείξει τις οικονομικές εγγραφές για την βοήθεια που ισχυρίζεται ότι προσφέρει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Πέραν αυτού ουδέν και ουδεμία διάθεση εμπλοκής στα του ποδοσφαίρου. Ας συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του, “έχουν γνώσιν οι φύλακες”! ! !
 
Δημοτική Παράταξη  « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »

Σταμάτης Η. Χαλβατζής

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ Ο ΣΟΒΑΤΖΗΣ ΝΑ ΩΡΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΡΟΙΣΟ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ