Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Documento για Μπακογιάννη: Ιδού ο νυμφίος έρχεται

Για «αρχηγική ανυπακοή Μπακογιάννη» κάνει λόγο στο βασικό της θέμα στο πρωτοσέλιδο της Κυριακής η εφημερίδα Documento, αναφορικά με τη στάση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος στο πρόσφατο, 2ο περιφερειακό συνέδριο στη Λαμία.

«Ιδού ο νυμφίος έρχεται», είναι ο χαρακτηριστικός πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο στο ρεπορτάζ περιγράφονται «τα όνειρα της κεντροδεξιάς και οι εφιάλτες του Κυριάκου».

Υπενθυμίζεται ότι πριν το συνέδριο της Λαμίας, η ΝΔ με ανακοίνωσή της έδωσε «γραμμή» για «αποχή» στα στελέχη της από τα περιφερειακά συνέδρια που διοργανώνει η κυβέρνηση, λέγοντας ότι είναι «κομματικές φιέστες». Ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε το παρών στο συνέδριο, εμφανίζοντας συναινετικές διαθέσεις, λέγοντας μάλιστα ενώπιον του πρωθυπουργού ότι «η αυτοδιοίκηση δεν επιτρέπεται να γίνεται νεροκουβαλητής κανενός κόμματος».

Ωστόσο, στις τάξεις των αυτοδιοικητικών στελεχών που προέρχονται από το χώρο της ΝΔ, υπάρχει και η άποψη ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, «ξεκαθάρισε ότι η ανακοίνωση της ΝΔ δεν αφορά στους δημάρχους και τους περιφερειάρχες» όπως δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ