Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Στον Χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης η Αλίαρτος-Ιδρύεται Tμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου!!!-ΒΙΝΤΕΟ

 Εγένετο… στην καρδιά της Βοιωτίας-Ιδρύεται τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στον..τόπο του!!!
Και επίσημα πλέον η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.α. Παπαθωμά ανακοίνωσε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων, την  χρηματοδότηση απο την Περιφέρεια Στερεάς για την ίδρυση και λειτουργία τμήματος του Γεωπονικού πανεπιστημίου στην Αλίαρτο.
Η ίδρυση τμήματος  του Γεωπονικού  Πανεπιστημίου  στην Αλίαρτο ανταποκρίνεται σε ένα πάγιο αίτημα  όλης της Βοιωτίας  και όχι μόνο της Αλιάρτου.

  Στην Αλίαρτο το Γεωπονικό  Πανεπιστήμιο διαθέτει πολλές  εκατοντάδες στρέμματα  και εγκαταστάσεις  που μπορούν να εκπαιδευτούν άρτια οι γεωπόνοι. Το πλάνο,σύμφωνα με ασφαλείς  πληροφορίες, προβλέπει τη δημιουργία  τμήματος  αλλά  και πειραματικού  κέντρου για την εκπαίδευση των φοιτητών  αλλά  και την κατάρτιση των αγροτών  για τις καλλιέργειές  τους .
 Θα συμβάλλει  σίγουρα στην ανάπτυξη όλης της Βοιωτίας.
Οι εγκαταστάσεις  που θα ανακαινισθούν για το σκοπό  αυτό  είναι το παλαιό  εκκοκιστήριο του Οργανισμού  Κωπαΐδας επι της Λεωφόρου Αθηνών, το οποίο είναι πάνω απο 3.000 τ.μ και θα χρηματοδοτηθεί  απο το πρόγραμμα  Δημοσίων  Επενδύσεων της περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδας.
Στη συνέχεια η κ.α. Παπαθωμά ανακοίνωσε ότι χρηματοδοτήθηκαν δυο  ακόμα έργα απο την Περιφέρεια Στερεάς για τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων και προχωρούν προς την υλοποίησή τους,  την ανακατασκευή  του οδικού άξονα που συνδέει την Αλίαρτο με τον Ορχομενό και τον  δρόμο Πέτρας- Ευαγγελίστριας.
Λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί

73 σχόλια:

  1. απερίφραστα, λακωνικά και ευθέως Μ Π Ρ Α Β Ο στους ιθύνοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου ότι το πανεπιστήμιο θα γίνει στο κτίριο που φαίνεται στην φωτο πιο πάνω??? Μπρρρ το πανεπιστήμιο του τρόμου. Να γυρίσουμε και κανά θριλερακι παιδιά!! "Ένα χειμωνιάτικο βράδυ στο πανεπιστήμιο Αλιαρτου"!!!

      Διαγραφή
  2. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ,ΔΥΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΙ ΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣ ΣΟΥ,ΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είδες τίποτα ακόμα φίλε

      Διαγραφή
    2. Ε όχι ρε παιδιά τόσα ψέματα!! Άκου εκεί φέρατε το αστυνομικό τμήμα. Αν ήταν στο χέρι σας θα το είχατε φέρει πριν 6 χρόνια. Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα κάνετε.

      Διαγραφή
    3. Πονάει η αλήθεια φιλε.πονάει αλλά ετσι είναι και το ξέρεις και σύ

      Διαγραφή
    4. Για πες μας για το δήθεν προαστιακο που με τόσο χαρά το διαφημιζατε οτι με δικές σας ενέργειες έγινε... Το έκοψαν εν μια νυκτί και κάνετε την πάπια.

      Διαγραφή
    5. εσύ πραγματικά έχεις θέμα. δε θελεις να γινεται τίποτα,ουτε καν προσπαθεια ,για να μη φαίνεται οτι η δημοτική αρχή κανει έργο. Ότι γίνεται λες οτι γίνεται τυχαία και από μόνο του,οτι δε γίνεται φταίει η δημοτική αρχή. έχεις σοβαρό πρόβλημα διαχείρισης της πραγματικότητας. Πήγαινε διακοπές,κλείσε το ίντερνετ και το τηλεφωνο,βρες γκομενα κάνε κάτι να ξεφύγεις από αυτό. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ

      Διαγραφή
    6. Εσύ είσαι ήδη τρελός λόγω ηλικίας

      Διαγραφή
    7. η ηλικία δεν είναι λόγος να τρελαθεί κάποιος. η εμπάθεια και η προκατάληψη όμως είναι νεαρέ μου

      Διαγραφή
  3. στη λιβαδεια τιποτα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλό είναι κατεβάστε για δήμαρχο
      το δήμαρχο τον έργον
      ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΡΑΒΟΦΩΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  4. Θα πέσει τρελό φαγοπότι πάλι δημαρχαρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι καταλαβαινουμε την πικρα σου 3.27μμ....τι να σου πω....κουράγιο. Δυστυχώς για σένα δε σταματανε εδώ. Τα καλύτερα ερχονται

      Διαγραφή
    2. φίλε τα έργα έχουν όνομα
      ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Μπράβο σε όλους. Ο Αλιαρτος επιτέλους αξιοποιει τη θεση του στο κεντρο του νομού και αναμεσα σε δυο ανταγωνιστικές πόλεις. Αυτό λέγεται έξυπνη πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΝ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣ ΒΑΣΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό αυτο που λες. Δείχνει μια σοβαρη προσπάθεια. Ας περιμένουμε

      Διαγραφή
  7. Ειστε τυχεροι εκει στο Αλιαρτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να ο λόγος που εμείς εδώ στο Ακραίφνιο θέλουμε να πάμε στον Αλίαρτο. Είναι πολύ μπροστά και εχουν τρόπο να τους ακούνε παντού. Μπραβο και στο Μπακογιάννη και στη Παπαθωμά

      Διαγραφή
  8. βλέπει μπροστά έχει αφήσει τη μιζέρια μπράβο ρε δήμαρχε μπορείς να μας πεις τι άλλο εχεις στο μιαλό σου να κάνεις μήπως ξυπνήσουν μερικοί και πάρουν ιδέες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ντίνος χα χα χα πρώτος παντού
    Μάγκες μου ο δήμαρχος με Ο πόρους
    παράγει μεγάλο έργο μπράβο
    στό κόσμο που το ψήφισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΑΝΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ. Ο ΑΛΙΑΡΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα εχει μάθει απ έξω. αυτό δε που λέει στο βιντεακι ότι η ελλαδα έχει συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις βόρειες χώρες.... Μεγάλο πέναλτι οι βόρειες χώρες έχουν χορτολιβαδικές εκτάσεις όλο το χρόνο εδώ οι κτηνοτρόφοι πληρώνουν αδρά για να ταισουν τα ζώα τους!! Έπειτα σε μία χώρα που οι επιστήμονες μετοικουν στο εξωτερικό και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα κλείνουν τα τμήματα τους το ένα μετά το άλλο βλ. Την αποτυχία στη θηβα και στη λιβαδεια με το ΤΕΙ και το ΑΕΙ δεν ξέρω πόσο καλή εξέλιξη θα έχει το εγχείρημα. Τα προβλήματα της κωπαιδας είναι πολύ σημαντικά και βλέπω να μένουν σε δεύτερη μοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η εμπλοκή της γεωπονικης σχολής στη κωπαϊδα δινει άλλες προοπτικές στο κάμπο. η κωπαιδα μόνο οφελος εχει από αυτό. Μακαρι να μη στραβωσει τίποτα και να γινει

      Διαγραφή
  12. Εγώ δεν θα συμμετέχω σε αυτό το επίπεδο του σχολιασμού αλλά θα ήθελα να δώσω μία άλλη διάσταση σε αυτό που διάβασα και άκουσα και που ακούω την τελευταία περίοδο.
    Εγώ βλέπω μία αντιπεριφερειάρχη πολύ δυναμική ,αρκετά έξυπνη που ξέρει να κρατά ισορροπίες απόλυτα επικοινωνιακή και πάντα με την δημοσιότητα να την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.
    Άρα αγαπητοί μου εγώ βλέπω την κα Φανή Παπαθωμά βουλευτή του Νομού Βοιωτίας με την Δημοκρατική Συμπαράταξη και μάλιστα να κλέβει και την έδρα από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    Βεβαίως εάν καταφέρει και πάρει την έδρα της Χρυσής Αυγής θα ηρωοποιηθεί στα μάτια όλων μας και Μπράβο της.
    Φανή μπράβο το πας το θέμα πάρα πολύ καλά .Καλή συνέχεια και να σε δούμε στα έδρανα της Βουλής για να υποδεχτείς και τον Κο Μπακογιάννη που θα έλθει λίγο αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τους ψευτες και τους κλεφτες
      ουτε στη βουλη τωρα δε θα μπουνε
      τωρα αυτοι
      μου αρεσει και το επιπεδο το αλλο
      που θες !!!
      μαλλον ζεις αλλου σε αλλη χωρα
      τωρα κλεφτες ειναι αυτοι μπορει
      να κλεψουνε την εδρα αλλα προσεξε
      μονο με κλεψιμο
      ενταξει τωρα αλλο επιπεδο ???

      Διαγραφή
    2. Με τη ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ (Δημοκρατική Συμπαράταξη) και τη ΓΙΩΤΑ ΠΟΥΛΟΥ (ΣΥΡΙΖΑ) υποψήφιες στις Βουλευτικές Εκλογές μάλλον θα την χάσει την έδρα η Χρυσή Αυγή στη Βοιωτία.

      Διαγραφή
    3. Μπράβο ρε φίλε 10.02 μμ
      Τώρα εξηγείται γιατί η Κα Πούλου τα έχει βάλει την τελευταία περίοδο με την Αντιπεριφερειάρχη Κα Φανή Παπαθωμά, θέλει να της μειώσει το έργο που κάνει για να έχει ευκολότερο προεκλογικό αγώνα στη σύγκριση που θα γίνει την περίοδο των εκλογών.
      Τώρα αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον ο γυναικείος αγώνας για την έδρα στη Βουλή.
      Γιώτα το ξεκίνησες πολύ νωρίς και με λάθος δρόμο αφού δεν σου φταίνε οι άλλοι όταν δεν μπορείς να είσαι αποτελεσματική και δεν σου βγαίνουν τα σχέδια σου.
      Συμβουλή προς το Κο Μπακογιάννη να προσέξει αρκετά γιατί ο αγώνας των δύο γυναικών θα είναι επαναλαμβανόμενος και με αυξανόμενη ένταση .

      Διαγραφή
    4. Αν καταφέρει και ψηφίσουν όλοι οι λαθρομετανάστες που μάζεψε στη Λιβαδειά τότε σίγουρα εκλέγεται πρώτη βουλευτής στο νομό όποτε θελήσει.

      Διαγραφή
  13. ΓΙΩΡΓΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΓΛΥΨΕΙΜΟ
    ΠΡΟΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον . Στο δ.σ επωνυμη κοτουλα λειρατη, στα σχολια ανωνυμος ανταρτης . Τέλειος

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΕΛΕΟΣ!!! Α... ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ. ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ!!!

      Διαγραφή
  14. Καλή η σχολή που φέρατε γιάννο στον αλίαρτο με τη παπαθωμά και το μπακογιάννη όμως δεν είμαστε ολοι των γραμμάτων αρκετοί ζουμε απο το κάμπο και απ οτι μπορούμε να καταλάβουμε το πανεπιστήμιο θα βοηθήσει στο θέμα της κωπαϊδας όμως ξέρουμε πολύ καλά οτι χρειάζονται υποδομές και φθηνό νερό το θέμα όπως φαίνεται το κατέχεις αντε βαλε και εκει ενα χερακι να παρουμε λιγο ανάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστο αυτο. Βοθησε ο καιρός και δε επεσε ξυλο φετο

      Διαγραφή
  15. Ή κωπαιδα δεν έχει καμία υποδομή για τους αγρότες που πληρώνουν χρόνια τώρα ανύπαρκτες υπηρεσιες. Αυτά τα κάνουν γάργαρα. Ομως ο κόσμος ταλαιπωρείται χρόνια τώρα κι όσοι έχουν χωράφια στην κωπαιδα το ζουν κι οι αιρετοί ευλογανε τα γένια τους κι αυτοκαμαρωνονται. Εκτός τόπου και χρόνου. Βλέπουν μικρόφωνο κι εκστασιαζονται ναρκισσοι και ματαιόδοξοι. Μακάρι να γίνει το πανεπιστήμιο αλλά πόσοι ακόμα άνεργοι επιστήμονες σ αυτόν τον τόπο;; Τα λυσαμε όλα το πανεπιστήμιο μας έλειπε. Ή κα Παπαθωμα να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της κωπαιδας. Έχει υποχρέωση . όπως και όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε άλλο το μεν και άλλο το δε.πες Μπράβο για τη σχολή και ταυτόχρονα ριξτα τους για την κωπαιδα αν δεν κανουν τίποτα. Γιατι τα μπερδευεις και αδικεις κάτι ωραίο

      Διαγραφή
  16. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λέμε μπράβο όταν κάποιος κάνει απλά την δουλειά του!! Και στο κάτω κάτω σε μία αγροτική περιοχή που ζει από τον πρωτογενή τομέα ποιος ενδιαφέρθηκε να κάνει ουσιώδη έργα που θα δώσουν ανάσα στους αγρότες; Ποιος έχει τη γνώση και τη θέλησή; Έχουν αναρωτηθεί οι αρμόδιοι τι δυσκολίες και τι αδικίες βιώνει ο αγροτικός κόσμος της περιοχής; Έχουν γνώση των πραγματικών προβλημάτων της περιοχής;η μόνο την δημοσιότητα να τους κυνηγάει, όπως είπαν και πιο πανω, αποζητούν; Αυτή η κωπαιδα που την χρυσοπληρωνουμε στην περιφέρεια δεν πρέπει να φτιαχτεί; Ή κυρία Παπαθωμα δεν μας είπε για τα τέλη άρδευσης τίποτα! Ο κος Μπακογιαννης εχει ιδεα τι σημαινει κωπαιδα; Μαλλον δουλευομαστε εδω!!Ποια έργα έχουν γίνει στον κάμπο? Να το κάνετε το πανεπιστήμιο να έρθουν οι καθηγητές κι οι φοιτητές να δουν την παρακμή της κωπαιδας και τι τραβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με την κωπαιδα αποκλειστικά. Δε φταιει η παπαθωμα αν υπάρχουν προβληματα που εν τα λυνουν

      Διαγραφή
    2. Εσύ είσαι ο δικηγόρος της να πούμε;; Ή ο κολλητός της;πάντως έχεις επιχειρηματα και σίγουρα εγώ δεν φταιω για τα χαλια της κωπαιδας

      Διαγραφή
  17. Ποτέ ήρθαν οι κύριοι της περιφέρειας να μιλήσουν για τα θέματα που καίνε; Υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την κωπαιδα στην περιοχή; Όχι. Τώρα για το πανεπιστήμιο ήρθαν αμέσως να το ανακοινώσουν! Έχει ξεκινήσει και προεκλογική περίοδος βέβαια. Παντως αυτό που στάζουν μέλι ο ένας για τον άλλο!!!! Και τον περιφερειάρχη ΜΑΣ!!! Καμιά σοβαρότητα. Η εξουσία σε θολωνει και σε αποβλακωνει και καλό είναι οποίος δεν το καταλαβαίνει από μόνος του για να αποχωρησει να τον κάνει ο ψηφοφόρος να το καταλαβει στις επόμενες εκλογές. Μαύρο στον μαυρογιαλουρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΤΟΝ ΒΙΤΣΗ ΛΕΩ. ΤΟΣΗ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΙΓΑ ΡΕ . Ο ΓΙΑΝΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. Η ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΤΟ ΜΑΘΕ ΤΥΧΑΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αυτο ο aygerinos που σχολιαζει ειναι απο το γραφειο τυπου του Δημαρχου? του Δημαρχου των εργων? κολλησαμε απο τα σαλια παιδια!!! Πολυ γλειψιμο πεφτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κερνάω καφέ κανένα πρόβλημα
      όπου θές εσυ
      η έλα στο μαυρομμάτι
      το κάστρο του ντασιώτη
      με 70% όποτε θες εσύ

      Διαγραφή
  21. ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΝΤΑΣΙΩΤΗ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΑΣ ΜΗ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θεωρώ εκ πρώτης όψεως και με την προϋπόθεση ότι αυτή η εξαγγελία θα υλοποιηθεί ότι είναι θετικό για την πόλη και των νομό.Καλό είναι να επί τι ευκαιρία αυτού του γεγονότος να δούνε από άλλη σκοπιά και την αθρόα και ανεξέλεγκτη κίνηση των αυτοκινήτων μεγάλου όγκου μέσα από το κέντρο της πόλης. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι κινδύνους εμπεριέχει το ότι δεκάδες φοιτητές θα κυκλοφορούν ανάμεσα σε νταλίκες.Το επιχείρημα ότι αφήνουν κάποια χρήματα με την νέα κατάσταση που θα δημιουργηθεί και με μια ανάπλαση του κέντρου θα δώσει άλλη πνοή και επιχειρηματικά και σε θέσεις εργασίας κλπ κλπ..Ελπίζω να το δουν σοβαρά οι υπεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα θα τα δούνε και ολα τα βλέπουνε
      γιατί είναι κοντά στο κόσμο

      Διαγραφή
  23. Το πανεπιστημιο αυτο θα εχει την ιδια καταληξη με αυτο της Λιβαδειας. Δεν χρειαζεται να εισαι σαινι για να το καταλαβεις. Υπαρχει ηδη το Γεωπονικο στην Αθηνα. Ποιος θα πληρωσει για να γινει το πανεπιστημιο. Πως θα διατηρηθει; Απο που θα βρεθουν τα χρηματα; Δωστε καλυτερα κανενα επιδομα σε καμια φτωχη οικογενεια, βοηθηστε εναν αστεγο, φτιαξτε ακομη μια παιδικη χαρα κι αφηστε τα πανεπιστημια που στο τελος καταληγουν εγκαταλελειμενα κτιρια εχοντας φαει τα λεφτα του καθε φορολογουμενου πολιτη για ακομα μια φορα. Μια ταπεινη γνωμη προς σκεψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΩΠΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΗΣ; ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ Σ΄ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι τι εδώ μέσα κυκλοφορουμε παρα πολλοί αργοσχολοι,μπαχαλακιδες και αρκετοι ανοητοι. Ο καθένας λεει και γραφει οτι θέλει γιατι ως θρασυδειλοι κρυβομαστε στην ανωνυμια. Νκμιζω ομως ότι πρέπει να συνδικαλιστουμε και να βγαλουμε προεδρο "ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ"" οποτε 12.09 μμ Χωρίς ανταγωνισμό δικαιουσαι τη θέση του ισοβιου προεδρου. Αντε και στο σύλλογο μιζερομαλακοπιτουρων

      Νυχτοφυλακας

      Διαγραφή
    2. Ηρέμησε λιγάκι γιατί με τέτοια ανησυχία δεν θα μπορέσεις να κοιμηθείς

      Διαγραφή
    3. Η Φανή με τις ανακοινώσεις που έκανε μας άναψε φωτιές στο Δήμο καθώς ανέδειξε πολύ έντονα τις ικανότητες κάποιων αλλά πολύ περισσότερο τις αδυναμίες μερικών που θέλουν να ψοφήσει ο σκύλος του γείτονα για να αισθανθούν καλύτερα.
      Πιστεύω ότι ο τόπος μας και η Οικονομική συγκυρία απαιτεί ενεργοποίηση των υγειών δυνάμεων και περιθωριοποίηση των μηδενιστών. Αυτοί οι δεύτεροι μπορούν να πάνε να κατοικήσουν σε άλλες περιοχές που ίσως τους αποδέχονται και ίσως και να μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες όπως πχ η Γερμανία

      Διαγραφή
  25. Έχει δίκιο ο νυχτοφύλακας... ως θρασύδειλοι κρυβομαστε στην ανωνυμία γι αυτό και υπογράφει ως νυχτοφύλακας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν διαβάσεις καλυτερα δεν εξαιρει τον εαυτό του

      Διαγραφή
  26. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ . ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΜΑΣΤΕ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΔΟΠΟΙΕΣ Κ.Λ.Π. ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ (Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ή ΕΣΠΑ),ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΕΥΡΩ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
      ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΡΕΧΕ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ . ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΡΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ.ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΛΟΙ.ΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑ ΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ.
      ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑ.

      Διαγραφή
  27. 8:18 ξέρεις καμια περιφέρεια να παρακαλάει τους δημους να πάρουν λεφτά? προφανώς και όχι, γιατί καμιά περιφέρεια δεν το κάνει. Και μάλιστα δε μπορεί να το κάνει. Ξέρεις γιατί? Γιατί εκείνη ασχολείται με τα δικά της έργα, της δικιά της δικαιοδοσίας.
    Για να πάρει λοιπόν ένας δήμος λεφτά απ την περιφέρεια πρέπει ΚΑΠΟΙΟΣ να τρέξει, ΚΑΠΟΙΟΣ να διεκδικήσει, ΚΑΠΟΙΟΣ που να τον εμπιστευτούν, ΚΑΠΟΙΟΣ που θα παρουσιάσει εργο, ΚΑΠΟΙΟΣ δηλαδή που δουλεύει, ΤΙΜΆ τις ψήφους που έλαβε και είναι ευσυνείδητος.
    Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να μαντέψεις ποιος είναι αυτός ο ΚΑΠΟΙΟΣ!
    ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ!
    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο ΚΑΠΟΙΟΣ πάντως όλη μέρα είναι on line και σχολιάζει!! Εντάξει όλοι περάσαμε φάσεις με κολλήματα στο ίντερνετ αλλά έχουμε και δουλειές ε ;;;; Κλειστό το ρημαδι!!!

      Διαγραφή
  28. ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΛΟΠΟΙΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι απίθανος αν πιστεύεις κάτι τέτοιο

      Διαγραφή
  29. Πριν 3-4χρόνια'εγινε κσι στο ΔΙΣΤΟΜΟ παραρτημα του ΠΑΝΤΕΙΟΥ Πανεοιστημιιυ υπο .ορφη ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ.Ε, ρωτηστε τιυς Διστομιτες αν εγινε καμα μαθημα .Μονο 2-3 σεμιναρια των 3 ημερων με 10-15 σπουδαστες και ...εξω σπο την πόρτα! Δεν φταιει εδω μονο το πανεπιστημιο που καποιον ηθελε νσ βολεψει μάλλον η οι καθηγητες που ειχαν το νου τους στα ...μπαρ στην Αράχωβα ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ! Που ενώ το παραρτημα'εγινε λογω ιστοριας , ετοιμης υποδομής και γεωγραφικής θεσης ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΖΟΡΙΣΑΝ ΤΑ'ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Αρα πολλλα'θα εξαρτηθουν απο τον Δημαρχο και Αντιδήμαρχο ΑΛΙΑΡΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί πολύ σωστά και όπως γνωρίζετε ο δήμος αλιάρτου θεσπιέων
      έχει και άξιο δήμαρχο και άξιους αντιδήμαρχους
      με γνώση και ώρεξη για δουλεία.

      Διαγραφή
  30. Το πανεπιστήμιο είναι τις παιδείας για τα παιδιά κανένα πολιτικό όφελος για κανέναν και καμία οι πολιτευτές πρέπει να το καταλάβουν αυτό και να γίνει κατανοητό από όλους γιατί ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους χωρίς κομματική ταυτότητα έτσι θα εκτιμηθούν περισσότερο και ο λαός θα τους ψηφίσει ανεξάρτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το πανεπιστήμιο πρέπει να γίνει με γνώμονα με όχι την πολιτική κομματική πελατειακή σχέση αλλά με το καθήκον που έχει η παιδεία απέναντι στα παιδιά της οι άνθρωποι τις περιφέρειας εάν είναι μόνο υποψήφιοι στην περιφέρεια έχουν να δώσουν πολλά στο τόπο παρά στα κόμματα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ