Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Στη «φάκα» 19χρονος στη Λιβαδειά για 8 κλοπές και 4 απόπειρες !!

Συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός στη Λιβαδειά, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι είχε διαπράξει (8) κλοπές και (4) απόπειρες κλοπών, από οικίες και καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς

Η λεία που αποκόμισε περιλαμβάνει κυρίως χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (13.000) ευρώ

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παραβίαση περιορισμών διαμονής

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη χθες (09-08-2017) το πρωί στη Λιβαδειά, ένας 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, το χρονικό διάστημα από 11-02 έως και 07-08-2017, διέπραξε συνολικά οκτώ (8) κλοπές και τέσσερις (4) απόπειρες κλοπών, από οικίες και καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς.

Η λεία που αποκόμισε από την παράνομη και εξακολουθητική δράση του, περιλαμβάνει κυρίως χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (13.000) ευρώ.

Επιπλέον σε βάρος του, εκκρεμούσε η από 31-01-2017 Απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θήβας, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (3) ετών και (1) μηνός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παραβίαση περιορισμών διαμονής κατ’ εξακολούθηση.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ