Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Σοκ στην Εύβοια: 5χρονος έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια γονιών και φίλων

Έπεσε από ύψος 2 μέτρων και πλακώθηκε από σιδεριές βάρους 70 κιλών - Συγκλονισμένος ο πατέρας μιλά στο protothema.gr: Καλέσαμε ασθενοφόρο αλλά μέχρι να φτάσουμε στο Αλιβέρι και από εκεί με άλλο ασθενοφόρο να πάνε σε νοσοκομείο στη Χαλκίδα το παιδί είχε σπασμούς και όταν φθάσαμε δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις του
Κανείς δεν περίμενε πως το παιχνίδι του μικρού Χρήστου με φίλους του στο προαύλιο σχολείου στο χωριό Αργυρό Εύβοιας θα είχε τραγική κατάληξη.

Ο 5χρονος έπεσε απο ύψος 2 μέτρων και πλακώθηκε απο σιδεριές βάρους 70 κιλών. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια γονιών και φίλων που μάταια προσπάθησαν να το σώσουν.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο Χαλκίδας ήταν ήδη πολύ αργά. Το τραγικό περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια μικρού πανηγυριού στο χωριό.

Ο πατέρας του μικρού Χρήστου μίλησε στο protothema.gr για τις συγκλονιστικές στιγμές και το μοιραίο όπως αποδείχθηκε παιχνίδι του παιδιού του.

"Δεν ήταν σχολική γιορτή ήταν ένα πανηγυράκι στο σχολείο του χωριού με καραγκιόζη κι ένα χορευτικό σύλλογο. Όλα αυτά ήταν στο προαύλιο το οποίο έχει κάποια προβλήματα , του λείπουν κάποια κάγκελα. Όταν έφεραν τα τραπέζια και τις καρέκλες που βάζουν στα πανηγύρια , αυτά μπαίνουν σε κάποια σιδερένια πλαίσια μερικά από τα οποία τοποθετήθηκαν κοντά σε γκρεμό. Ο γιος μου μαζί με άλλους δύο , τρεις φίλους του έπαιζαν στο σημείο εκείνο. Κάποια στιγμή όπως κρεμάστηκαν στα σίδερα έπεσε πρώτα ο γιος μου κι από πάνω του η σιδεριά που ζύγιζε περίπου 70 κιλά. Του έπεσε η σιδεριά πάνω στην κοιλιά του με αποτέλεσμα να προκληθεί εσωτερική αιμορραγία. Καλέσαμε ασθενοφόρο αλλά μέχρι να φτάσουμε στο Αλιβέρι και από εκεί με άλλο ασθενοφόρο να πάνε σε νοσοκομείο στη Χαλκίδα το παιδί είχε σπασμούς και όταν φθάσαμε δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις του" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ