Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων σε πρόσφυγα για εύρευση και επιστροφή χρημάτων

Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων για εύρευση και επιστροφή χρημάτων από ωφελούμενο προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στη Λιβαδειά
Η Δημάρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ) κ. Θανάσης Αλεστάς, ο εκπρόσωπος της Τράπεζας Eurobank κ. Θανάσης Νταλιάνης και εργαζόμενοι στο πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων συνεχάρησαν ωφελούμενο του προγράμματος, που διαμένει στη Λιβαδειά, ο οποίος παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 50 € που βρήκε στο ATM της Τράπεζας.
Η Δήμαρχος κατά τη συνάντησή της με τον πρόσφυγα τόνισε ότι η κίνηση επιστροφής των χρημάτων στην Τράπεζα αποτελεί πράξη με μεγάλο συμβολικό χαρακτήρα, ενώ υπογράμμισε ότι ο Δήμος υλοποιεί το πρόγραμμα προσφέροντας ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης στους πρόσφυγες.
Ο εκπρόσωπος της Τράπεζας χαιρέτησε την ανιδιοτελή πράξη του  σημειώνοντας ότι το ήθος και οι αξίες δεν εξαρτώνται από την οικονομική κρίση ή τις δυσκολίες διαβίωσης, αλλά από τον ίδιο τον άνθρωπο, ενώ συνεχάρη το Δήμο Λεβαδέων που αναδεικνύει τέτοιες πράξεις καθώς και τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο φιλοξενεί τους πρόσφυγες στην πόλη.
Τέλος, ο πρόσφυγας ανέφερε ότι η κίνησή του αυτή, ήταν το λιγότερο που μπορούσε να πράξει απέναντι στην κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό που άνοιξε πρώτα τις καρδιές του και μετά τα σπίτια του για να υποδεχθεί τους πρόσφυγες.  Τόνισε δε, ότι η κίνησή του αυτή είναι σύμφωνη με τις αξίες και την κουλτούρα του.

6 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια στον πρόσφυγα για τη σπουδαια πράξη του , ευχόμαστε πολλοί συμπατριώτες μας να μιμηθούνε σαν φάρο φωτεινό τη πράξη του, ο ερχομός των προσφύγων όχι μόνο δεν πρέπει να μας ανησυχεί αλλά το αντίθετο μάλιστα αφού είμαστε φιλόξενος λαός και πάνω απ' όλα καλοί χριστιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρόσφυγας, έκανε το καθήκον του, αλλά τα ωραία λόγια πάντα μας περισσεύουν, ειδικά από εκπροσώπους τραπεζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ORAIA PARAMITHIA PLATHONTE APO "ELLINES" GIA ELLINES.KANONTAS PRAGMATA KAI KATASTASEIS NA FENONTE ME ALO MATI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βαλτε τα προσφυγοπουλα να δουλεψουνε στο δημοσιο να εξυπηρετουνε τον πολιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και γω βρήκα και έδωσα πορτοφόλι με 120 ευρώ,ταυτότητα και διπλωμα,αλλά δεν πήρα συγχαρητήρια από τη δήμαρχο. Μάλλον γιατί δε φοράω μπουρκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήσουν λαθρομετανάστης θα σου έδινε και σένα συγχαρητήρια

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ