Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Θρίλερ με τον φρικτό θάνατο στρατιώτη από τρένο στην Οινόη-ΒΙΝΤΕΟ


Σοκ προκαλεί μια νέα, ανατριχιαστική λεπτομέρεια για τον χαμό του νεαρού στρατιώτη, ο οποίος όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, σκοτώθηκε από τρένο στη Οινόη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που δεν επαληθεύονται επαρκώς, ο άτυχος νέος την ώρα που πλησίαζε το τρένο δεν άκουσε την κόρνα του μηχανοδηγού, επειδή φορούσε ακουστικά.

Αποτέλεσμα ήταν να παρασυρθεί από την αμαξοστοιχία και να βρει φρικτό θάνατο.

Μαζί με τον άτυχο στρατιώτη ήταν και ένας συνάδελφος του, ο οποίος δεν φορούσε ακουστικά, άκουσε την κόρνα και γλίτωσε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να υποστεί μόνο ελαφριά εγκαύματα.

Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται.

Άλλες πληροφορίες πάντως, αναφέρουν πως ο 20χρονος στρατιώτης δεν φορούσε ακουστικά, καθώς κατά την έρευνα δεν βρέθηκαν πάνω στον νεοσύλλεκτο που έχασε τη ζωή του ούτε ακουστικά, ούτε κάποια άλλη συσκευή που να παραπέμπει σε κάποιου είδους «walkman».

Φως στο θρίλερ του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του φαντάρου που σώθηκε.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το δυστύχημα συνέβη σε μια στροφή που υπάρχει γέφυρα και ελαφριά στροφή.

Τον άτυχο νέο απεγκλώβισε, δυστυχώς, νεκρό, κλιμάκιο της πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο.

Να σημειώσουμε ότι όπως έκανε γνωστό το ΓΕΣ (Γενικό Επιτελείο Στρατού) οι δύο στρατιώτες, που κατά πληροφορίες ήταν νεοσύλλεκτοι, είχαν λάβει άδεια από τη μονάδα Τεθωρακισμένων της Αυλώνας.


Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως εξής:

Ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 11:15, ο  Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του,  παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από  διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

Το ΓΕΣ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του.



Δείτε το βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ